Νέα συλλογή, παλιές τιμές! Έκπτωση 30% για τρεις μέρες στα Happy Sizes!

Επειδή το καλοκαίρι έφυγε, η ζωή είναι μικρή, ο χρόνος είναι χρήμα κλπ κλπ, δεν θα σας κουράσω με λεπτομέρειες. Μόνο για τρεις ημέρες έκπτωση 30% σε όλα τα κομμάτια της νέας συλλογής των Happy Sizes! Σας κάνω μία λίστα με τα απαραίτητα για να ξεκινήσετε στοχευμένα τις αγορές και να τα προλάβετε όλα! Start shopping!

#Basics

Το έχουμε ξαναπεί, αλλά θα το ξαναπούμε. Τα basic κομμάτια μίας ντουλάπας είναι από τα πιο σημαντικά, οπότε η αγορά τους δεν είναι ποτέ άσκοπη. Στη νέα συλλογή των Happy Sizes μπορείτε να βρείτε μπλούζες σε μεγάλα μεγέθη και μπλουζοφορέματα που θα σας κάνουν να αγαπήσετε ξανά το casual look! 


#Everyday

Το στυλ φαίνεται στο καθημερινό μας look. Στις νέες αφίξεις των Happy Sizes, θα βρείτε ρούχα σε μεγάλα μεγέθη για όλες τις γυναίκες που έχουν πάθος για το στυλ και θέλουν να είναι καλοντυμένες κάθε μέρα. Τσεκάρετε οπωσδήποτε τις off-shoulders μπλούζες και τα πουκάμισα και φροντίστε να αποκτήσετε τουλάχιστον ένα κομμάτι, τώρα που μπορείτε!


#Βραδινά

Οι τιμές "κατρακυλούν" σε πολλά από τα βραδινά ενδύματα που κατέφθασαν στη συλλογή των Happy Sizes. Τώρα είναι, λοιπόν, η ευκαιρία για αγορές που δεν θα μετανιώσετε ποτέ, ώστε να έχετε όλα τα καινούργια trends στην ντουλάπα σας. Αυτή τη σεζόν εμπιστευθείτε τις παγιέτες, που κάνουν δυναμικό comeback στη μόδα!


Γνώμες, φώτοζ και ευχαριστίες στη σελίδα Happy Sizes στο Facebook!

Stay curvy, ‘till next time!