Back to Classics: Η ώρα του πλεκτού!

Όλοι έχουμε ακούσει το ρητό "Μόδα είναι και γυρίζει" και πράγματι δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε γίνει μάρτυρες επιστροφής πολλών στυλ και χρωμάτων, τα οποία ίσως να είχαμε ξεγραμμένα. Υπάρχουν,όμως, και μερικά κομμάτια στην ντουλάπα μας που μένουν αναλοίωτα στον χρόνο και δεν χάνουν ποτέ την αξία τους. Ένα από αυτά είναι και το πλεκτό σε ό,τι μορφή και αν το προτιμάμε, είτε ζακέτα, είτε μπλούζα, ή ακόμα και πόντσο!

Αν ανοίξουμε την ντουλάπα μας, σίγουρα θα εντοπίσουμε πάνω από 2 κομμάτια που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία και όχι άδικα, αφού το πλεκτό μπορεί να αγκαλιάσει τις καμπύλες σου και να αναδείξει το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντάς σου παράλληλα την ζεστασιά που έχεις ανάγκη καθ' όλη την διάρκεια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities, οι οποίες συχνά προτιμάνε το συγκεκριμένο είδος ρούχου για τις εξορμήσεις τους. Δείτε τι φορέθηκε και δημιουργήστε το χειμερινό σας look!

Nicole KidmanΣενίλ πλεκτή μπλούζα με ριπ τελειώματα σε μπλε χρώμα


Η Nicole Kidman προτιμά για τις casual εμφανίσεις της,σενίλ πλεκτή μπλούζα στην απόχρωση του σκούρου μπλε, μία επιλογή που είναι πάντα μία καλή λύση για όλες τις ώρες της ημέρας, αφού προσφέρει άνεση αλλά και ζεστασιά, ειδικά για τις μέρες με χαμηλές θερμοκρασίες.


AdeleΠλεκτό μακρυμάνικο πόντσο


Η Adele, παράλληλα με όλες τις υποχρεώσεις της, καταφέρνει να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και στις στιγμές που συμβαίνει αυτό επιλέγει να φοράει ένα ζεστό πόντσο, το οποίο είναι αρκετά άνετο, φτάνει στους γοφούς και αγκαλιάζει τις καμπύλες της υπέροχα!


Eva LongoriaΦαρδύ πλεκτό καμηλό μπλουζοφόρεμα με τσέπες


Η Eva Longoria, από την άλλη, διαλέγει για τις εξόδους της ένα φαρδύ πλεκτό σε αποχρώσεις του καμηλό και του μπεζ, με μακρυά μανίκια, το οποίο αποτελεί ένα κλασικό κομμάτι πλεκτού που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε ντουλάπα, διότι μπορεί να μας "ξελασπώσει" σε πολλές περιστάσεις.


Fearne CottonΦαρδύ πλεκτό lurex με τσέπες σε κόκκινο χρώμα


Και επειδή οι υποχρεώσεις δεν τελειώνουν ποτέ, η αγαπημένη επιλογή της Fearne Cotton για αυτές τις περιστάσεις είναι ένα over-size πλεκτό σε κόκκινο χρώμα, εννοείται με μακρυά μανίκια και μήκος που φτάνει μέχρι και τους γοφούς. Μία μπλούζα με balloon γραμμή που θα σας δώσει στυλ, ακόμα και τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας!


Lily AldridgeBalloon εκρού πλεκτή μπλούζα με V

Εαν ψάχνετε μία επιλογή που μπορεί να φορεθεί κάθε εποχή του χρόνου και να αποτελέσε τον σύμμαχό σας καθ'όλη την διάρκειατης μέρας, τότε μία πλεκτή μπλούζα στις αποχρώσεις του εκρού, με μακυρά μανίκια και balloon γραμή είναι ο μόνος δρόμος! Άλλωστε, το ίδιο πιστεύει και η Lily Aldrdge...


Jennifer LopezΠλεκτό lurex με κουμπάκια στο μανίκι σε μαύρο χρώμα

Μα δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη μας curvy celebrity Jennifel Lopez από αυτήν την λίστα! Είναι η απόδειξη πως ακόμα και το πιο "απλό" ρούχο μπορεί να γίνει σέξυ πάνω στο σώμα μας και το ίδιο κάνει και με το crop πλεκτό που έχει επιλέξει! Είτε πρόκειται για athletic style είτε για glamorous εμφανίσεις ένα crop πλεκτό είναι απαραίτητο!

Όποιο στυλ πλεκτού κι αν επιλέξετε, ένα είναι το σίγουρο. Θα τραβήξετε τα βλέμματα, ενώ δεν θα χάσετε ούτε μία στιγμή την άνεσή σας! Knit season is here!

Smile and Stay Happy :)