CHEER UP: Ιδέες για το πώς μπορείς να ανεβάσεις την διάθεση σου

Είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποιες ημέρες να μην είμαστε ευδιάθετοι. Οι ρυθμοί της καθημερινότητας μας είναι απαιτητικοί με πολλές υποχρεώσεις αλλά και απαιτήσεις. Βέβαια, αυτό που έχει σημασία είναι να μην αφήνουμε τον εαυτό μας να απορροφά αρνητισμό. Οτιδήποτε κι αν μας συμβαίνει, ή ακόμα κι αν απλά περνάμε μια άσχημη ημέρα είναι σημαντικό να προσφέρουμε στον εαυτό μας διεξόδους. Επομένως, πως μπορεί να βελτιωθεί η διάθεσή μας?

Συνέχισε να διαβάζεις και ανακάλυψε παρακάτω 5 tips που θα συνεισφέρουν θετικά στην διάθεσή σου.

  • Άκουσε δυνατά μουσική

Απόλαυσε τα αγαπημένα σου κομμάτια που σου δημιουργούν όμορφα συναισθήματα και σε ταξιδεύουν σε ιδιαίτερες αναμνήσεις. Χόρεψε και απόβαλλε όλο το στρες! Νιώσε ελεύθερη!

  • Πήγαινε μια βόλτα

Όταν οι τοίχοι μας  «καταπλακώνουν» η λύση είναι το περπάτημα. Ο καθαρός αέρας μας ανανεώνει, ειδικότερα εάν είναι και πρωί. Ένας περίπατος μας δίνει χρόνο να ηρεμήσουμε, να αναπνεύσουμε να απολαύσουμε τη φύση και να βάλουμε τις σκέψεις μας σειρά.

  • Απόλαυσε ένα γεύμα που σου αρέσει

Το φαγητό βοηθάει να νιώσουμε καλύτερα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τις αγαπημένες μας λιχουδιές. Άλλωστε έρευνες αναφέρουν την θετική επίδραση που έχει όταν είμαστε στενοχωρημένοι.

  • Skin care

Είτε στο χώρο σου είτε σε κάποιο χώρο ευεξίας είναι από τις πιο ιδανικές επιλογές. Εμείς οι γυναίκες διαθέτουμε πληθώρα προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου μας, αλλά είναι επίσης ωραίο και χαλαρωτικό να αφήνεσαι στα χέρια των ειδικών να σε περιποιηθούν. Σιγουρά μετά από αυτό θα βγεις ανανεωμένη και θα ξεχάσεις αυτά που σε απασχολούσαν.

  • Χαλαρωτικό μπάνιο

Γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό και πρόσθεσε άλατα μπάνιου, αιθέρια έλαια, βυθίσου στο νερό και χαλάρωσε για 20-30 λεπτά, εάν έχεις και χρόνο άναψε αρωματικά κεριά γύρω από την μπανιέρα ώστε να απομακρύνεις όλες τις «τοξίνες» από το σώμα αλλά και από το μυαλό.

 

Αυτά είναι λοιπόν τα tips που σε συμβουλεύουμε να ακολουθήσεις για να ανεβάσεις την διάθεσή σας.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team