3 Ιδέες για Εύκολους Χρωματικούς Συνδυασμούς

«Τι φοράμε πάλι σήμερα;» Αν αυτή η ερώτηση σε βασανίζει καθημερινά, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Μιας και στο προηγούμενο blog spot σου προτείναμε τι να βάλεις, σήμερα θα δούμε πώς μπορείς να κάνεις εύκολους και γρήγορους χρωματικούς συνδυασμούς. 

 

  • Ton sur ton

 

Ton sur ton όπως λένε οι Γάλλοι, ή απλά μονοχρωμία. Μπορείς λοιπόν πολύ εύκολα να δημιουργήσεις ένα σύνολο επιλέγοντας μόνο ένα χρώμα. Το μυστικό για ένα πετυχημένο ton sur ton, είναι να επιλέξεις το κάθε κομμάτι του look σου να έχει το ίδιο χρώμα σε ίδιο ή διαφορετικό τόνο. Για παράδειγμα αν επιλέξεις ένα κλασικό γκρι παντελόνι γραφείου μπορείς να το συνδυάσεις με γκρι τοπ χωρίς απαραίτητα να είναι η ίδια απόχρωση. Με την ίδια λογική ολοκληρώνεις το Look σου και με ένα γκρι πανωφόρι, έχοντας δημιουργήσει ένα ton sur ton outfit!

 

  • Συμπληρωματικά χρώματα

 

Οι συνδυασμοί με τα συμπληρωματικά χρώματα είναι από τους ασφαλέστερους και ευκολότερους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις. Τα συμπληρωματικά χρώματα είναι : κίτρινο και μωβ,  μπλε και πορτοκαλί, πράσινο και κόκκινο. Μπορεί να σου ακούγονται τολμηροί , αλλά αποτελούν top συνδυασμούς.

 

  • 2 +1!

 

Αφού τόλμησες και έφτιαξες το look σου με συμπληρωματικά χρώματα, ήρθε η ώρα να πας το styling σου ένα βήμα παραπέρα! Έχοντας λοιπόν επιλέξει τα δύο συμπληρωματικά χρώματα , μπορείς να προσθέσεις άλλο ένα χρώμα το οποίο θα ανήκει στην χρωματική παλέτα του ενός. Για παράδειγμα αν έχεις επιλέξει να συνδυάσεις ένα πράσινο παντελόνι με ένα κόκκινο top, ιδανικό θα ήταν να προσθέσεις ροζ πέδιλο ή ροζ τσαντάκι.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The Happy Sizes Team