H ανοιξιάτικη συλλογή μας στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Η αγαπημένη μας Δανάη Μπάρκα για ακόμη μια φορά μας υποδέχτηκε στην εκπομπή της. Εκεί παρουσιάσαμε την ανοιξιάτικη collection και προτείναμε συνδυασμούς που θα αναδείξουν το στυλ σου. Η νέα αυτή συλλογή εμπεριέχει όλα τα must have items  για να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Πιο συγκεκριμένα περιλαμβάνει κοστούμια, σακάκια αμάνικα πολύχρωμα, t-shirt, φορέματα σατέν, prints, πουκάμισα, ανοιξιάτικα πλεκτά, μαγιό και εσώρουχα.

Για να δούμε αναλυτικά τα ρούχα που παρουσιάσαμε.

Η Δανάη ως γνήσιο happy girl διάλεξε για την ίδια την σατέν πουκαμίσα με το παντελόνι σε print, το απόλυτο hot σύνολο της σεζόν. Είναι ένα must  item για την φετινή άνοιξη.

Κοστούμια

Η Δέσποινα επέλεξε ριγέ κοστούμι και το συνδύασε με λευκό t-shirt.

Τα κοστούμια είναι μια ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες. Είναι στυλάτα, κομψά και προσδίδουν κύρος στο σύνολο σας. Μπορείς να τα φορέσεις στο γραφείο, σε βόλτα σε μαγαζιά, για καφέ και γιατί όχι και σε γάμο.

Σατέν/Print

Έχουμε μπει όλοι σε ανοιξιάτικο mood και αναζητούμε σύνολα που θα μας ανεβάσουν την διάθεση. Τα σατέν είναι η κατάλληλη επιλογή γιατί έχουν άνετη γραμμή και φοριούνται από το πρωί έως το βράδυ. Μπορείς να βρεις μονόχρωμα φορέματα, φορέματα με print, κιμονό και πουκαμίσες.

Πουκάμισα

Λευκό ή χρωματιστό, με ρίγες ή prints, σε αυστηρή γραμμή ή με θηλυκές λεπτομέρειες όπως φουσκωτά μανίκια, το πουκάμισο είναι all time classic κομμάτι που πρωταγωνιστεί σε όλα τα σύνολα.

Πλεκτά

Δυνατό come back κάνουν και τα πλεκτά σε nude ή  έντονες αποχρώσεις. Η επιλογή των πλεκτών σε γαλάζιο ή ροζ θα απογειώσουν το look σου και θα σου χαρίσουν μια άκρως ανοιξιάτικη διάθεση

Ευχαριστούμε πολύ την όμορφη Δανάη που μας υποδέχτηκε στη εκπομπή της με τόσο γλυκό τρόπο. Ανυπομονούμε να ξανά επισκεφτούμε την αγαπημένη μας εκπομπή.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team