Do’s & Don’ts: Τι κρατάμε και τι «πετάμε» από τη συλλογή μας τη φετινή σεζόν.

Πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην πιο φωτεινή εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι, και αναζητούμε τρόπους για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Τη φετινή σεζόν κυριαρχούν τάσεις, οι οποίες μας ακολουθούν από τους περασμένους μήνες κι άλλες που μας συστήνονται για πρώτη φορά. Όπως γνωρίζουμε η μόδα ανακυκλώνεται συνεχώς κι ακολουθεί κυκλική πορεία δηλαδή trends, τα οποία θεωρήθηκαν out of fashion μπορούν σύντομα να επιστρέψουν.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα και ακολουθώντας τις συμβουλές μας να διαλέξεις τα κομμάτια θα χρειαστείς για φέτος και αυτά που θα αφήσεις στην άκρη για το επόμενο καλοκαίρι.

Do’s

Bright colors

Ακόμα και οι λάτρεις του μινιμαλισμού δεν μπορούν να αντισταθούν σ’ αυτό το big trend. Τα έντονα χρώματα έχουν έρθει για να μείνουν και είτε θέλουμε να το δεχτούμε είτε όχι, δύσκολα θα τα αποχωριστούμε. Για εσένα, λοιπόν, που επιθυμείς να δημιουργήσεις μια γκαρνταρόμπα, βασισμένη στη τελευταία «λέξη» της μόδας, θα πρέπει να επιλέξεις πολύχρωμα items. Αν θέλεις πιο «ήσυχα» looks επίλεξε παστέλ αποχρώσεις ή πιο light τόνους του χρώματος που σου αρέσει.

Tonal looks

Όποια κι αν είναι η απόχρωση που θα επιλέξεις, neutral, pastel, neon, bright, μια πολύ μεγάλη τάση είναι να την φορέσεις head to toe, χαρίζοντας αρμονία στην εικόνα σας.

Μπορείς να το πετύχεις, επιλέγοντας ένα σετ ή ένα κοστούμι αλλά συνδυάζοντας πολλά και διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους.

Donts

Neutrals

Δεν είναι ακριβώς ότι πρέπει να «πετάξεις» τις ουδέτερες αποχρώσεις από την εμφάνιση σου, αλλά να τις ελαττώσεις  ή να τις αφήσεις στην άκρη για λίγο. Δεν θεωρούνται out of fashion, ωστόσο τα έντονα χρώματα τους έχουν «κλέψει» όλη την δόξα. Παρόλα αυτά αν δεν μπορείς να τα αποχωριστείς, φροντίστε να τα εντάξεις στη εικόνα σου, όπως είπαμε παραπάνω. Tonal, head to toe!

Leopard print

Είναι κλασσικό, θα υπάρχει πάντα στην  ντουλάπα μας αλλά μετά από έναν χειμώνα που το βλέπαμε παντού, έχει αρχίσει να μας «κουράζει». Τα animal prints ανήκουν στις τάσεις, αλλά καλύτερα να επιλέξεις zebra ή  tiger. Οι ασπρόμαυρες εκδοχές είναι η καλύτερη επιλογή για να χαρίσεις φωτεινότητα στην εικόνα σου.

Αυτά λοιπόν είναι τα tips μας για σένα και ελπίζουμε να σε βοήθησαν

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team