Evening & Special Occassion dresses trends!

Τα αμπιγιέ ως ιδιαίτερα επίσημα ενδύματα κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας! Είναι η ευκαιρία μας να μαγνητίσουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας και να λάμψουμε σαν αληθινές stars! Τα επιλέγουμε για σημαντικές εκδηλώσεις αλλά και για μια βραδινή glamorous έξοδο που θέλουμε να καταπλήξουμε! Παγιέτες, κεντήματα και δαντέλες έχουν την τιμητική τους καθώς δίνουν ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο outfit μας. Πάμε να δούμε λοιπόν μερικές hot επιλογές που θα κάνουν τις εμφανίσεις μας αλησμόνητες! ;-)

 

1)     Extra-shinning total sequin style

 Η παγιέτα είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot διακοσμητικά που συναντάμε φέτος και σίγουρα όχι τυχαία! Το sequin style δίνει αέρα πολυτέλειας στο look μας και είναι must για extravagant εμφανίσεις! Η Emma Stone το επέλεξε σε total look με τη δημιουργία Louis Vuitton στα βραβεία Oscars όπως επίσης και η Taylor Swift που διάλεξε rainbow παγιέτα για την εμφάνισή της στα iHeartRadio Music Awards.

Εμείς φέτος επιλέξαμε να παρουσιάσουμε looks όλο παγιέτα αλλά και σχέδια με παγιέτα μόνο στο άνω μέρος ή μόνο στο κάτω μέρος του σώματος ώστε ανάλογα με τον σωματότυπό μας, να δώσουμε έμφαση στο σημείο που μας κολακεύει. Δημιουργήσαμε λοιπόν προτάσεις σε maxi ή σε midi φορέματα, σε ολόσωμες φόρμες αλλά και tops total sequin τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε. (Ασφαλώς για επίσημο event εμείς προτείνουμε maxi velvet ή satin φούστα.)


Midi Φόρεμα όλο παγιέτα


Maxi Φόρεμα με μπούστο παγιέτα

Ολόσωμη Φόρμα με μπούστο όλο παγιέτα

Sequin Top


2)    Romantic lace style

 Η δαντέλα στα ρούχα αποτελεί επίσης μία από τις κορυφαίες τάσεις της εποχής. Αποτελώντας στοιχείο ρομαντισμού αποπνέει μεγαλοπρέπεια και ιδιαίτερα όταν ενσωματώνεται σε αμπιγιέ ενδύματα το αποτέλεσμα είναι απλά ακαταμάχητο! H Emily Blunt και η Krysten Ritter, επέλεξαν και οι δύο total lace φόρεμα του Alexander McQueen και του Reem Acra αντίστοιχα για την φετινή τους εμφάνιση στα Oscars.

Παρακάτω θα δείτε τις δικές μας προτάσεις σε lace style για εντυπωσιακές εμφανίσεις! Τι κι αν δεν μας περιμένει το κόκκινο χαλί των Oscars; Ως γυναίκες βρίσκουμε πάντα ευκαιρία να ξεχωρίσουμε με μια όμορφη τουαλέτα!

3)     Κεντητή παγιέτα/ Embroidered sequin

 Επίσης ιδιαίτερο αποτέλεσμα δίνει και το κέντημα με παγιέτα σε στυλ δαντέλας. Η παγιέτα χαρίζει extra λάμψη στην μεγαλοπρέπεια της δαντέλας και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό! H Marie Kondo συζητήθηκε πολύ στα φετινά Oscars για την παιχνιδιάρικη επιλογή του φορέματός της που συνδυάζει και τα δύο! Χαρακτηριστική και η επιλογή της Michelle Yeoh με δημιουργία του οίκου Elie Saab.

Οι  δικές μας προτάσεις και πάλι καλύπτουν όλα τα γούστα και όλους τους σωματότυπους. Επιλέξαμε ασφαλώς να παρουσιάσουμε looks total embroidered sequin αλλά και σχέδια με κεντητή παγιέτα μόνο στο πάνω μέρος για περαιτέρω έμφαση στο μπούστο.

Total look


Maxi Φόρεμα με κεντητή παγιέτα στο μπούστο

Top με κεντητή παγιέτα

Είτε παγιέτα, είτε δαντέλα είτε δαντελένιο κέντημα με παγιέτα το σίγουρο είναι πως μέσα στα αμπιγιέ νιώθουμε όλες μας πριγκίπισσες! Τόλμησε το extravagant για extra glamorous εμφανίσεις ή τόνισε μόνο τα σημεία που επιθυμείς για λιγότερη ένταση στο σύνολό σου. Ό,τι κι αν επιλέξεις, άφησε να λάμψει ο πιο όμορφος εαυτός σου! Shine like a star!

Smile and stay happy! :-)