Looks για συναυλίες και festivals!

HAPPY FESTIVAL'S LOOKS

Καλοκαιράκι και λέμε ναι σε συναυλίες και festivals! Υπέροχες εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα σε κάθε δήμο, πολλές φορές ακόμη και πλάι στο κύμα και πολλοί αγαπημένοι μας καλλιτέχνες κάνουν περιοδεία σε όλη την περιφέρεια, δίνοντας έτσι την ευκαιρία να τους απολαύσουμε όσοι δεν μένουμε σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Σε αυτές τις εκδηλώσεις, που κυρίως λαμβάνουν χώρα το βραδάκι με την δροσούλα, θέλουμε να είμαστε κομψές αλλά και άνετες για να μπορούμε να χορέψουμε και να χαρούμε το event! Εσείς σε τι συναυλία θα πάτε φέτος; Παρακάτω σας ετοιμάσαμε happy επιλογές για κάθε περίσταση!

 

Let's rock & roll

Σε μία ροκ συναυλία, το τζιν είναι μία από τις πιο basic επιλογές. Βέβαια επειδή κάνει αρκετή ζέστη, σας προτείνουμε να το επιλέξτε σε τύπο cycling shorts ή βερμούδα, που είναι και hot τάση για φέτος το καλοκαίρι! Το Τ-shirt με τύπωμα έρχεται να ολοκληρώσει τέλεια την εικόνα, αφού δίνει την χαλαρή διάθεση που χρειάζεται κάθε rock star.

                                                                               

Στροφή στο έντεχνο

Εάν πρόσφατα επισκεφθήκατε την συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη στο Καλλιμάρμαρο και γενικά προτιμάτε την έντεχνη σκηνή, τότε σίγουρα σας ταιριάζει outfit με αέρινη και ρομαντική διάθεση. Το midi casual φόρεμα θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε! Απογειώστε το σύνολο με ψάθινη τσάντα χιαστί. Η ψάθα είναι το νούμερο ένα trend φέτος στα αξεσουάρ!

Be a pop idol

Σε μια pop συναυλία μπορούμε λίγο να υπερβάλλουμε με το ντύσιμο μας! Η pop πλευρά μας βγάζει στην επιφάνεια μία funky διάθεση γνήσιας pop star! Τολμήστε παντελόνι με χρώμα για να κάνετε την διαφορά και ταυτόχρονα να έχετε την άνεση που χρειάζεστε για χορό χωρίς δεύτερη σκέψη!

 

 

Δείτε την απόψε λαϊκά

Αγαπημένα λαϊκά τραγούδια προϋποθέτουν αυτόματα πολύ κέφι και χορό! Σε άκρως θηλυκούς ρυθμούς, προτείνουμε αέρινη φούστα που θα χορεύει και αυτή μαζί μας! Λαϊκά και απλά, μπορείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις!

**SOS RULE**

 
 Απαραίτητη προϋπόθεση σε look για συναυλία είναι το flat πέδιλο, τα αγαπημένα μας sneakers ή και οι μπαλαρίνες! Μην ξεχνάμε πως συναυλία = ορθοστασία για πολλές ώρες. Ας την χαρούμε λοιπόν ακούραστα και κεφάτα!

 Οι δικές μας επιλογές:

Σε ό,τι είδος συναυλίας και αν επιλέξετε να πάτε, μην ξεχνάτε να φορέσετε το μεγαλύτερο σας χαμόγελο και να πάρετε συντροφιά σας το κέφι και την χαρά! Εκτός από το να είμαστε άνετες και στυλάτες, το σημαντικότερο είναι να περάσουμε καλά! Have fun!

 

Smile & Stay Happy ;-)