Mid Season:  Τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να ψωνίσεις έξυπνα φέτος.

Όσο και αν αγαπάμε τις εκπτώσεις στις αγορές μας, ας παραδεχτούμε κάτι, η περίοδος των εκπτώσεων φέρνει μαζί της και αρκετό άγχος. Ψωνίζοντας αυτές τις μέρες, μπορούμε να επωφεληθούμε στο έπακρο από τις χαμηλές τιμές της αγοράς και να βγούμε κερδισμένοι.

Παρακάτω σου δίνουμε αποτελεσματικά tips για έξυπνα ψώνια και τρόπους για να επενδύσεις σωστά στις φετινές εκπτώσεις  

Κλασσικά κομμάτια καλής ποιότητας.

Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική περίοδος για να επενδύσουμε σε κλασικά κομμάτια που λείπουν από την ντουλάπα μας. Έτσι δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσεις ένα πλεκτό που θα φοράς για πάντα και με τα πάντα σε μισή τιμή, τότε πότε είναι?

Brands που γνωρίζεις και αγαπάς

Συνήθως όταν χρειαζόμαστε κάτι νέο, απευθυνόμαστε σε brands που γνωρίζουμε την ποιότητα και την εφαρμογή τους. Σκέψου ότι αν χρειαστεί να κάνεις αλλαγή για ένα άλλο μέγεθος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει εξαντληθεί λόγω των εκπτώσεων. Από την άλλη, ψωνίζοντας από δοκιμασμένα brands είναι σίγουρο ότι θα καταλήξεις με αγορές που σου αρέσουν.

Λίστα

Οργάνωσε την ντουλάπα σου και κάνε ένα ξεκαθάρισμα. Δες τι σου λείπει ή τι θα ήθελες να έχεις και δημιούργησε μια λίστα. Μπορείς ακόμα να ορίσεις ένα συγκεκριμένο budget ή να κάνεις μια προετοιμασία πριν τα ψώνια με μια έρευνα τιμών στην αγορά.

Τα τελευταία trends που βλέπεις παντού

Συνήθως η διάρκεια ενός fashion trend είναι τρεις σεζόν. Ένας έξυπνος τρόπος για να εντάξεις τις τάσεις της μόδας στις αγορές σου είναι να επενδύσεις σε αυτές από την πρώτη σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις χρόνο να τις χαρείς και θα έχεις επωφεληθεί από την έκπτωσή τους.

Αυτά λοιπόν είναι τα tips για σένα και ελπίζουμε να σε βοήθησαν

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team