Χρόνια πολλά μητέρα, μανούλα, μαμά!

Χρόνια πολλά μητέρα, μανούλα, μαμά! Όπως και να την αποκαλέσουμε, είναι τόσο μεγάλος και καθοριστικός ο ρόλος της στη ζωή μας, που κυριολεκτικά, ό,τι και να πούμε θα είναι πάντα λίγο μπροστά στην προσφορά της… Είναι πάντα δίπλα μας, είναι η δασκάλα μας, η σύμβουλός μας, η γιατρός μας, η νοσοκόμα μας, η προσωποποίηση της ανιδιοτελούς αγάπης! Με αφορμή την γιορτή της μητέρας λοιπόν, που φέτος πέφτει την Κυριακή 12 Μαΐου, αφιερώνουμε αυτό το άρθρο σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα που κάνουν τη ζωή μας ομορφότερη! Για όσες από εσάς είναι έτοιμες να γίνουν μανούλες, για όσες έγιναν ήδη μανούλες αλλά και για όσες είναι μανούλες χρόνια τώρα και ετοιμάζονται να γίνουν μανούλες των παιδιών των παιδιών τους, έχουμε ετοιμάσει προτάσεις για να νιώθετε τόοοοοοσο όμορφες όσο σας αξίζει!

 

Mum to be!

 

Μελλοντικές μανούλες, ήρθε η σειρά σας να φέρετε στον κόσμο μια νέα ζωή! Το ενιάμηνο ταξίδι είναι δύσκολο, αλλά αξίζει τον κόπο! Για να το διανθίσουμε όμορφα παρακάτω θα δούμε άνετες επιλογές για καθημερινά looks αλλά και πιο ιδιαίτερα ρούχα για τις υπέροχες στιγμές που θα ζήσετε μέσα σε αυτό.

Με έμπνευση την Meghan Markle, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα, σας προτείνουμε αέρινα φορέματα αλλά και μονόχρωμα κολλητά, τα οποία προσφέρουν άνεση ενώ παράλληλα μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν στην καθημερινότητα αυτού του όμορφου ταξιδιού!


Do it like her! Do it like a Queen!

 

Μπορείτε να επιλέξετε και εσείς αέρινα φορέματα τα οποία προσδίδουν θηλυκότητα και χάρη κατά την κίνηση ή ελαστικά ribbed που κολακεύουν τις όμορφες καμπύλες της μαμάς κατά την κύηση ενώ παράλληλα προσφέρουν ιδιαίτερη άνεση.

Εκτός όμως από την καθημερινότητά σας μελλοντικές μανούλες σίγουρα χρειάζεστε και κάτι πιο ιδιαίτερο είτε για τις δικές σας χαρές όταν με το καλό θα βαφτίσετε το νέο σας μωράκι είτε για όταν θα πρέπει να τιμήσετε τους φίλους σας στις δικές τους χαρές!

Μητέρα, μανούλα, μαμά!

Μητέρες της σύγχρονης εποχής, μανούλες που τρέχετε στην καθημερινότητα σας, μαμάδες έτοιμες για δράση, πόσα ακόμη θα χωρέσετε στην ημέρα σας; Ξεκινάτε πηγαίνοντας το παιδί στο σχολείο και έπειτα εσείς στην δουλειά, μετά στο σπίτι να μαγειρέψετε, και μετά να πάτε το παιδί στο φροντιστήριο και στις δραστηριότητες και μετά πάλι πίσω στο σπίτι να κάνετε τις υπόλοιπες δουλειές… Και την άλλη ημέρα τα ίδια πάλι από την αρχή, ακούραστες και χαμογελαστές! Συντροφιά για όοοολο αυτό το πρόγραμμα που μόνο super άνθρωποι σαν εσάς καταφέρνουν, σας ετοιμάσαμε προτάσεις για άνετα καθημερινά casual outfits για να παίζετε με άνεση με τα παιδάκια σας αλλά και ιδιαίτερα φορέματα για να εντυπωσιάζετε σε όοοολες τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις γιατί το να είσαι μαμά δεν σημαίνει ότι δεν θα είσαι βασίλισσα στους γάμους των φίλων σου και στις βαφτίσεις των παιδιών τους. Και βασίλισσα θα είσαι και θα συνοδεύεσαι από τα όμορφα γλυκά σου πριγκιπόπουλα!

 

Καθημερινή και πάντα in fashion επιλογή σε casual outfit είναι το T-shirt με τύπωμα:

All time basic συνδυασμός: το αγαπημένο μας jean παντελόνι!

Ή συνδυασμός με κολάν για ακόμα μεγαλύτερη άνεση!

Μία ακόμη αγαπημένη μας επιλογή που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, είναι το μπλουζοφόρεμα, το οποίο βλέπουμε και σε μοντέρνο τύπου T-shirt και σε all-day αλλά και σε demi για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις.

Για τις «βασιλικές» σου εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις ένα maxi εντυπωσιακό φόρεμα!  

Σύντομα γιαγιά!!!

Σύντομα γιαγιά! Σύντομα 2 φορές μαμά! Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε τα παιδιά των παιδιών σας και να τα κακομάθετε όπως άλλωστε κάνουν όλες οι αγαπημένες μας γιαγιάδες! Ανασκουμπωθείτε γιατί όλα τα ωραία τώρα αρχίζουν! Σας περιμένουν βαφτίσια, γενέθλια πάρτι και εκδηλώσεις! Και να τι μπορείτε να φορέσετε!

Σας έχουμε ετοιμάσει όμως και επιλογές που αρμόζουν σε κάθε μοντέρνα γιαγιά για όλες τις περιστάσεις!

Μητέρες, μανούλες, μαμάδες θα έπρεπε να γιορτάζετε κάθε μέρα! Ξέρουμε πόσο δύσκολα τα καταφέρνετε γι’ αυτό και αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη στο να σας πούμε το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που θα 'πρεπε να σας λέμε κάθε μέρα! Είστε πάντα εκεί για εμάς, μα εκτός από μανούλες, μην ξεχνάτε πως είστε και γυναίκες με προσωπικότητα και ανάγκες. Βρείτε λίγο χρόνο και για εσάς γιατί σας αξίζει! Σας αγαπάμε και θέλουμε να σας βλέπουμε χαρούμενες!

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

 

Smile & Stay Happy! :-)