Our 3rd Birthday party

Λίγο πριν την εκπνοή του έτους 2019, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το party γενεθλίων του καταστήματος της Τσιμισκή 58 όπου και έκλεινε 3 χρόνια λειτουργίας.

Όλη η ομάδα των Happy Sizes αποφάσισε να γιορτάσει με τους ανθρώπους που έχουν στηρίξει το κατάστημα αυτά τα 3 χρόνια, με μουσική, εκπτώσεις, πλούσια δώρα Nivea, Happy Sizes shopping bags, λαχταριστά μπισκότα από την Sugarela, και δωροεπιταγές των 100€ κρυμμένες στα τυχερά Happy Cookie και ένα υπέροχο event!

Party tsimiski

Από αυτό το υπέροχο party δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένες σε όλες μας youtubers MariliasChoice και Evelina Nikoliza! 

Party tsimiski

Καθώς επίσης και οι αγαπημένες μας ραδιοφωνικές παραγωγοί της πόλης μας Μαριάννα Καρέζη από τον Plus radio 102,6fm και Μαρία Βενέτη από τον Κοσμοράδιο 95,1fm!

Party tsimiski

Όσες κυρίες παραβρέθηκαν στο event του καταστήματος επωφελήθηκαν απο τα πλούσια δώρα αφού τις αγορές άνω των 100€ συνόδευαν δώρα Nivea και τις αγορές άνω των 150€ δώρα Νivea και Happy Sizes shopping bag. Φυσικά κάθε αγορά πρόσφερε και το τυχερό μπισκότο Happy Cookie που έκρυβε δωροεπιταγή των 100€ για 3 τυχερες κυρίες!!! 

Party tsimiski

Με την σειρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσες κυρίες ήρθαν και γιόρτασαν μαζί μας, καθώς επίσης και την Nivea για τα Black&White invisible δωράκια που μοιράσε αλλά και για την υποστήριξη της μιας και ήταν μαζί μας από την αρχή. Όλες μας φορούσαμε το αποσμητικό Black&White invisible που μας βοήθησε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της ημέρας και μας προστάτεψε από κακοσμία, ιδρώτα και λεκέδες χάρη στην περιποιητική του σύνθεση. 

Party tsimiski

Όλοι περάσαμε υπέροχα και ανυπομονούμε για επόμενο Birthday party!

Μην το χάσετε!

xoxo Happy Sizes Team <3