Outfits για εκρηκτική επιστροφή στα «θρανία»!

Το καλοκαίρι σιγά σιγά μας αφήνει και την θέση του παίρνει το φθινόπωρο, το οποίο συνοδεύεται από την έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς! Φυσικά, τα Happy Sizes ετοιμάζονται πυρετωδώς για την άφιξη αυτής της νέας σεζόν, η οποία είναι μία ιδανική ευκαιρία να αναδείξετε πολλά από τα διαμάντια που κρύβετε στην ντουλάπα σας! Εμπνευστείτε, λοιπόν, από το πρώτο φετινό κουδούνι και τραβήξτε τα βλέμματα:


Athletic Collection

Εννοείται πως στην κορυφή της λίστας μας βρίσκονται τα Athletic, με έμφαση στα κολάν αλλά και τα athletic top. Μπορούν να σας συνοδέψουν στην καθημερινή σας ζωή, διότι αποτελούν πάντα μία άνετη και stylish επιλογή και είναι ιδανικά για να αναδεικνύουν την αθλητική πλευρά σας!

 

     Μαύρο αθλητικό κολάν με διαφάνειες και ρίγες  Active αμάνικη μπλούζα με Χ στην πλάτη



Κολαν: Επιλέξτε ένα μαύρο κολάν, το οποίο διαθέτει διαφάνειες και άσπρες ρίγες στο τελείωμα, για να κάνετε την διαφορά, ταυτόχρονα όμως προσφέρει και μεγάλη άνεση που σας επιτρέπει να το φοράτε καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Τοπ:  Ολοκληρώστε την αθλητική σας εμφάνιση συνοδεύοντας το κολάν με ένα μαύρο αθλητικό top, το οποίο διαθέτει μερικές «τσαχπινιές», όπως το Χ στην πλάτη και την ανοιχτή λαιμόκοψη! Ιδανικό για όλες τις ώρες και για όλα τα μεγέθη!



Denim Collection

Ίσως από τα πιο αγαπημένα style των γυναικών είναι το denim, ίσως επειδή μπορεί να συνδυαστεί με πολλές διαφορετικές επιλογές, για διάφορες περιστάσεις μέσα στην καθημερινότητά μας! Τα Happy Sizes διαθέτουν denim παντελόνια, σε όλα τα νούμερα και παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς από τους καλύτερους συνδυασμούς που μπορείτε να κάνετε:  

Καρό πουκάμισο:  Μία κλασική αξία στην ντουλάπα μας είναι τα καρό πουκάμισα, τα οποία μπορούν να σε συνοδεύσουν στις υποχρεώσεις σου, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορείτε να επιλέξετε ένα κλασικό πουκάμισο σε μπλε ή σε κόκκινο χρώμα, με τσέπη στο πέτο και κλείσιμο με κουμπιά ή διαλέξτε μία εναλλακτική λύση σε ροζ χρώμα, με ανοιχτή λαιμόκοψη, μαο γιακά και κουμπάκια στο μπούστο.

Μακρυμάνικο καρό μπλε πουκάμισο με τσέπη Μακρυμάνικο καρό κόκκινο πουκάμισο με τσέπηΚαρό πουκαμίσα σε ροζ χρώμα


T-shirts: Εννοείται πως από την λίστα δεν θα έλειπαν τα t-shirts, διότι μπορεί να θεωρείται ένα «απλό» ρούχο, αλλά μας έχει «ξελασπώσει» ουκ ολίγες φορές! Διαλέξτε ένα άσπρο μπλουζάκι με χρυσό τύπωμα Etre και παγιέτες ή αν προτιμάτε τα σκούρα χρώματα, υπάρχει διαθέσιμο και το t-shirt σε μπλε σκούρο χρώμα, με τύπωμα “Adventure more”.


 https://happysizes.gr/gr/mployza-94063-leyko.html  Μπλε Σκούρο t-shirt με τύπωμα "Adventure more"

Πλεκτή Μπλούζα: Μία κατάλληλη επιλογή, για τους φθινοπωρινούς μήνες που έρχονται είναι μία ribbed πλεκτή μπλούζα σε χρώμα πούδρα ή μαύρο, η οποία διαθέτει balloon μανίκια και έχει στρογγυλή λαιμόκοψη. Το ελαστικό του ύφασμα προσφέρει άνεση, ενώ το style του αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα καθημερινής εμφάνισης που όμως ξεχωρίζει!

Μπλούζα πλεκτή ribbed σε πούδρα χρώμα  Μπλούζα πλεκτή ribbed σε μαύρο χρώμα

Leather: Αν ψάχνετε πανωφόρι να συνοδεύσει το denim παντελόνι σας, τότε η επιλογή είναι leather jacket! Διαχρονική αξία που τραβάει τα βλέμματα και αναδεικνύει την σέξυ πλευρά σας. Ένα jacket με καπιτονέ σχέδια και ανοιχτή λαιμόκοψη είναι το κατάλληλο «αξεσουάρ» σας για την denim-inspired εμφάνισή σας!

Μαύρο leather like jacket με καπιτονέ λεπτομέρειες



New Arrivals

Αν θέλετε να πάτε τον χρόνο λίγο πίσω και να βάλετε χρώμα στη ζωή σας, τότε τα Happy Sizes σας έχουν τις κατάλληλες επιλογές, με πολύχρωμα t-shirts και αντίστοιχα παντελόνια με ζωντανά χρώματα, τα οποία μπορείτε να συνδυάσετε για μία εκρηκτική εμφάνιση!

T-shirts: Το bottle green είναι ένα χρώμα που θα πρωταγωνιστήσει φέτος το φθινόπωρο στην ντουλάπα μας και ποια θα ήταν η καλύτερη αρχή αν όχι ένα t-shirt; Διαθέτει χρυσό τύπωμα «Ladies 68”, κοντά μανίκια και κλειστή λαιμόκοψη και είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει σε ότι look κι αν επιλέξετε!

Πράσινο t-shirt με τύπωμα "Ladies 68"

Φούτερ: Παραμένουμε στις αποχρώσεις του πράσινου και μεταφερόμαστε στο χακί επιλέγοντας μία στλάτη και άνετη φούτερ με τύπωμα “Darlin” και κουκούλα, η οποία είναι έτοιμη να σας κρατήσει ζεστή συντροφιά το φετινό φθινόπωρο!

Χακί μακρυμάνικο φούτερ με τύπωμα "Darlin"

Color pop: Αν θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα με μία εκρηκτική εμφάνιση τότε πρέπει να συνοδεύσετε τις παραπάνω επιλογές με ένα joggers παντελόνι σε εκάι ή μωβ χρώμα! Εκτός από χρώματα που θα παίζουν φέτος το φθινόπωρο και συνδυάζονται εξαιρετικά με τις αποχρώσεις του πράσινου, τα συγκεκριμένα παντελόνια διαθέτουν επίσης κορδόνι το οποίο σφίγγει στη μέση και εσωτερικές τσέπες!

 Παντελόνι τύπου joggers σε χρώμα εκάϊ  Παντελόνι τύπου joggers σε μωβ χρώμα

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε έξω τον σχολικό μας εαυτό! Ποιο σύνολο θα επιλέγατε για μία φθινοπωρινή εμφάνιση; Πείτε μας στα social media: Facebook | Instagram

Smile and Stay Happy :)