Η νέα κολεξιόν στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Τα είδες! Τα ζήτησες! Τα αγάπησες! Ανακάλυψε όλα τα happy items που παρουσιάσαμε στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

 

Η Δανάη Μπάρκα είναι το απόλυτο happy girl που όλοι αγαπάμε και την ευχαριστούμε πολύ που μας φιλοξένησε στην εκπομπή της φορώντας το απόλυτο φόρεμα για το καλοκαίρι σε έντονο κοραλλί χρώμα που ομολογουμένως της πήγαινε υπερβολικά πολύ!

Τα Happy sizes διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε ρούχα για όλες τις ώρες και περιστάσεις που κάνουν τις γυναίκες με καμπύλες να νιώσουν αυτοπεποίθηση και να εντυπωσιάσουν σε κάθε τους εμφάνιση.    

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά όλα τα κομμάτια της νέας μας Collection που τόσο αγαπήσατε μέσω της εκπομπής:

 

  • Lilac Dreams

Τα pastel χρώματα αποτελούν top τάση για φέτος το καλοκαίρι, και τα happy sizes, πάντα πιστά στα νέα trends, σχεδίασαν για εσάς μια σειρά από ρούχα σε απαλό λιλά χρώμα με λευκό print λουλουδιών που θα κάνουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές γυναίκες να βάλουν χρώμα στη ζωή τους. Το παντελόνι έρχεται σε ίσια γραμμή και παρέχει άνεση και στυλ όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ κάλλιστα μπορεί να φορεθεί και σε ένα απογευματινό event ή πρόσκληση σε κοκτέιλ. Συνδυάστε το με μακριά τουνίκ στο ίδιο print μαζί με λιλά ή λευκό satin top σε στυλ lingerie για το απόλυτο στυλάτο look. Για τις λιγότερο τολμηρές φίλες μας προτείνουμε το λιλά πουκάμισο με κοντο μανίκι σε συνδυασμό με λευκό παντελόνι από ύφασμα τύπου καμπαρντίνα για μια πιο safe μα εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

  • Satin-like Feeling

Το σατέν είναι ένα είδος λεπτού γυαλιστερού υφάσματος και μπορούμε να το συναντήσουμε είτε στη φυσική, είτε στη συνθετική του μορφή. Τα happy sizes, με γνώμονα την σύγχρονη γυναίκα που αναζητά την άνεση μα και το στυλ σας παρουσιάζουν άνετες επιλογές με satin-like αίσθηση και αέρινη διάθεση. Με τα έντονα χρώματα όπως το σμαραγδί και το μπλε να κυριαρχούν, η fashion expert μας προτείνει maxi φόρεμα με διακριτικό print και λεπτή τιράντα ιδανικό για τις ημέρες που ο υδράργυρος χτυπάει κόκκινο! Στην ίδια διάθεση, μπορείς να επιλέξεις ντραπέ φούστα με σκίσιμο που αναδεικνύει τις καμπύλες και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Η συγκεκριμένη φούστα ταιριάζει ακόμα και στις φίλες μας με σωματότυπο μήλο, καθώς τονίζει τη μέση και δίνει σχήμα στο σώμα. Συνδύασέ την με ασορτί crop top με έξω τους ώμους και μανίκι που ‘’πέφτει’’ επάνω στο μπράτσο προσδίδοντας μια αέρινη διάθεση, είτε με ένα basic top σε στυλ lingerie από τη simply happy κατηγορίας μας.

Η τάση του color blocking αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων και έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1960 όταν ο μεγάλος σχεδιαστής Yves Saint Laurent παρουσιάσε το θρυλικό πλέον Mondrian Dress, επηρεασμένος από τους πίνακες του ολλανδού ζωγράφου Piet Mondrian. Τι ακριβώς όμως είναι το color blocking? Με απλά λόγια θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι ο συνδυασμός δύο ή περισσότερων χρωμάτων, συνήθως αντίθετων μεταξύ τους, σε ένα outfit.

Αν νιώθεις πως αυτή η τάση σε εκφράζει, ιδανική επιλογή για εσένα είναι το maxi φόρεμα που συνδυάζει το φλογερό κόκκινο με το έντονο φουξ χρώμα. Είναι αέρινο, σε στυλ καφτάνι και με ασύμμετρο τελείωμα, ενώ το ζωνάκι που διαθέτει τονίζει τη μέση δίνοντας σχήμα στο σώμα.

 

  • For your magical moments

Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή μας που είναι πιο ιδιαίτερες από τις άλλες. Στιγμές που μας πλημμυρίζουν χαρά και πολλές φορές συγκίνηση. Τα happy sizes στέκονται δίπλα σου σε αυτές, ντύνοντας σε με ποιοτικά βραδινά φορέματα σε πολλά σχέδια και χρώματα, για κάθε γούστο και σωματότυπο. Η fashion expert μας προτείνει maxi φόρεμα σε στυλ καφτάνι, κεντημένο με παγιέτες και keyhole λαιμόκοψη καθώς και ολόσωμες φόρμες με τουνίκ και ασύμμετρο τελείωμα.

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το best seller φόρεμα μας, που δεν είναι άλλο από το κρουαζέ φόρεμα με βολάν που επέλεξε η αγαπημένη μας Δανάη στην εκπομπή της. Στο site μας θα το βρεις σε σε πέντε διαφορετικά χρώματα, ώστε να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και αρέσει περισσότερο.

  • Urban chic

Η ζωή στη πόλη έχει αναμφίβολα γρήγορους ρυθμούς και πολλές απαιτήσεις. Η σύγχρονη γυναίκα που ζει σε αυτή έρχεται καθημερινά σε επαφή με αυτές για αυτό αναζητάει την άνεση στους καθημερινούς της ρόλους ως εργαζόμενη ή ως μητέρα. Τα jean παντελόνια κυριαρχούν στα casual outfits και σε συνδυασμό με T-Shirt ολοκληρώνουν το look για χαλαρές εμφανίσεις. Η fashion expert μας όμως προτείνει να δώσουμε κάποιες μέρες ‘’ρεπό’’ στο τζιν μας και να επιλέξουμε παντελόνια από ελαφρύ καμπαρντινέ ύφασμα, είτε με self tie ζώνη στη μέση, είτε με φαρδύ ρεβέρ, μιας και δεν υστερούν καθόλου σε άνεση σε σύγκριση με τα jean που τόσο αγαπάμε. Συνδυαστικά, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την άνετη πουκαμίσα με γεωμετρικά σχέδια που αυτομάτως θα αναβαθμίσει το στυλ σου σε άλλο επίπεδο, και θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σου.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team