3+1 ΠΡΟΟΙΡΙΣΜΟΙ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ WEEKEND GETAWAY

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ, η θερμοκρασία ανεβαίνει και όλοι σχεδιάζουμε τις εξορμήσεις μας σε κοντινούς προορισμούς. Αναρωτιέσαι ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σου?

Οι πιο happy προτάσεις για ένα σύντομο weekend break είναι εδώ !

 

1 Λιτόχωρο.

Η φύση προίκισε απλόχερα το Λιτόχωρο και του χάρισε το προνόμιο να είναι η πύλη για κάθε ανάβαση. Αν λατρεύεις το βουνό και την πεζοπορία τότε είναι ο ιδανικός προορισμός για σένα. Απλά φρόντισε να είσαι κατάλληλα ντυμένη για να κινείσαι με άνεση.

 

2 Λίμνη Σκρα.

Η λίμνη Σκρα ή αλλιώς η «Γαλάζια λίμνη» είναι το μαργαριτάρι της Βορείου Ελλάδος το οποίο σχηματίζεται από δεκάδες ρυάκια του όρους Πάικου που τρέχουν μαζί και καταλήγουν στους καταρράκτες του Σκρα. Η απαράμιλλη ομορφιά της προκαλεί δέος σε κάθε επισκέπτη. Αν είσαι τολμηρή μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο extreme sport που προσφέρονται στην περιοχή.

 

3 Χαλκιδική.

Ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικέων κι όχι άδικα! Γνωρίστε την εναλλακτική πλευρά της Χαλικδικής, πέρα από τα κοσμοπολίτικα μέρη.

Η Βουρβουρού είναι ένα μικρό ψαροχώρι γύρω από βραχώδεις όρμους. Έχει πεντακάθαρη θάλασσα και αμμουδερές παραλίες για καλοκαιρινές βουτιές. Μπορείς με σκάφος να πας στα ανοιχτά ακατοίκητων νησιών για κολύμπι ή κατάδυση ή ακόμα και πεζοπορία στο πευκοδάσος.

 

4 Ιαματικά Λουτρά.

Τα Λουτρά Πόζαρ βρίσκονται βορειοδυτικά της Αριδαίας. Η περιοχή των Λουτρών είναι ένα φυσικό αξιοθέατο και βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με πλατάνια και καταρράκτες. Στα Λουτρά υπάρχουν δυο καταρράκτες από τους οποίους ο ένας είναι στους 37 βαθμούς και ο άλλος αραιώνεται με κρύο νερό και η θερμοκρασία είναι στους 30 βαθμούς.

 

Αυτές είναι οι προτάσεις μας για σύντομες καλοκαιρινές αποδράσεις. Ελπίζουμε όποιον προορισμό και αν διαλέξετε να περάσετε όμορφα!!!!

Stay Happy!!!!