Sales Guide: Πως να ψωνίσουμε «έξυπνα» στις εκπτώσεις!

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι ίσως η καλύτερη για να κάνουμε πολλές χρήσιμες αγορές, χωρίς να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό μας! Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών είναι καλό να αγοράσουμε προϊόντα που θα μας χρησιμεύσουν όλο το χρόνο και γνωρίζουμε ότι μετά τις εκπτώσεις θα κοστίζουν πολύ πιο ακριβά. Πάμε να δούμε, λοιπόν, πως θα "εξοπλίσετε" έξυπνα την ντουλάπα σας, με ρούχα σε όλα τα μεγέθη, σε αυτές τις εκπτώσεις!

 

Leather Jacket

Ένα μοναδικό leather jacket, από 100% δέρμα, που θα σας δώσει στυλ και άνεση ενώ είναι κατάλληλο και για τους πιο κρύους μήνες που έρχονται! Έχει μακρύ μανίκι, κλειστό λαιμό ενώ το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του είναι τα φερμουάρ!

Σιελ δερμάτινο Jacket με φερμουάρ



 

Ζακέτα

Μέσα στην ντουλάπα μας πρέπει πάντα να έχουμε ένα ρούχο-statement, δηλαδή ένα ρούχο που θα τραβάει τα βλέμματα με την μοναδικότητά του! Μία τέτοια επιλογή είναι η διάφανη ζακέτα με το δέσιμο στη μέση, που θα σας συνοδεύσει σε όλες σας τις εξόδους, πρωινές ή βραδινές!

Διάφανη ζακέτα σε μαύρο χρώμα



 

Σακάκι

Οι υποχρεώσεις δεν σταματάνε ποτέ και γι’ αυτό πρέπει πάντα να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες, ώστε να δείχνουμε την chic πλευρά μας σε επαγγελματικές περιστάσεις! Φορέστε ένα μπλε σακάκι blazer με γυρισμένα μανίκια και τσέπες και τραβήξτε τα βλέμματα όλων!

Μπλε σακάκι blazer με γυρισμένα μανίκια



Αθλητικό Κολάν

Είναι σημαντικό να μην ξεχάσουμε να εφοδιαστούμε και με αθλητικά ρούχα που θα μας δώσουν μεγάλη άνεση και θα μας συνοδεύουν στις καθημερινές ασχολίες, όπως ένα ιδιαίτερο κολάν με χακί λεπτομέρειες στο τελείωμα και λάστιχο στη μέση που θα αγκαλιάζει τις καμπύλες μας!

Μαύρο αθλητικό κολάν με χακί διαφάνειες στο τελείωμα



 

Βραδινό

Και επειδή όλο το χρόνο θέλουμε να είμαστε εκθαμβωτικές και να τραβάμε τα βλέμματα σε «επίσημες» περιστάσεις, αγοράζουμε ένα maxi plisse φόρεμα σε μαύρο/μωβ χρώμα με βολάν και δαντέλα που αναδεικνύει το σώμα μας και προσφέρει άνεση!

Maxi off shoulder plisse φόρεμα σε μαύρο/μωβ χρώμα


Λίγες μέρες ακόμα για να "εκμεταλλευτείτε" τις εκπτώσεις και να κάνετε έξυπνες αγορές! Βρείτε μας στα Social Media: Facebook | Instagram

Smile & Stay Happy! ;-)