Πώς να φορέσεις το σατέν όλη την μέρα

Είναι από τα πιο φινετσάτα υφάσματα και κάνει κάθε σου εμφάνιση να τραβάει όλα τα βλέμματα. Το σατέν μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κομμάτια πολλών και διαφορετικών  υφών και να δημιουργήσουν looks από το πρωί έως το βράδυ. Σατέν φαρδιά παντελόνια, σατέν κιμονό, σατέν φορέματα, μπλούζες ή πουκάμισα είναι μόνο κάποιες από τις επιλογές σου. Αν ψάξεις στην ντουλάπα σου, σίγουρα θα βρεις τουλάχιστον ένα σατέν ρούχο που μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς τρόπους και να το αναδείξεις.

Office look

Για office look μπορείς να επιλέξεις ένα σατέν κιμονό και να το συνδυάσεις  με ένα μαύρο ψηλό-μεσο παντελόνι ή μια σατέν πουκαμίσα με print και να επιλέξεις παντελόνι στην ίδια απόχρωση και print.

Casual

Για μια casual εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις ένα jean παντελόνι με σατέν κιμονό και για να κάνεις πιο ενδιαφέρον το σύνολο επέλεξε να φορέσεις ένα t-shirt και άφησε ανοιχτό το κιμονό ως πανωφόρι.

Night out

Για την βραδινή σου εμφάνιση μπορείς να επιλέξεις ένα σατέν φόρεμα είτε με print είτε με χρώμα και να το φορέσεις με ζώνη στην μέση και ένα σακάκι που σίγουρα θα απογειώσει το σύνολο σου και μην ξεχάσεις τα χρωματιστά πέδιλα. Το σίγουρο είναι ότι θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Αυτά λοιπόν είναι τα tips μας για σένα και ελπίζουμε να σε βοήθησαν

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team