Stay calm and work from home

Tα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς & το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραμείνουμε σπίτι και συγκεντρωμένες.  Μα πως μπορούμε να δουλεύουμε με την ίδια δημιουργικότητα έστω και από το σπίτι, να νιώθουμε παραγωγικές και να έχουμε μια καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους μας ακόμα και από απόσταση?

 

Αυτά είναι  μερικά tips για να δημιουργήσεις το δικό σου “γραφείο” στο σπίτι χώρο ώστε να λειτουργείς καλύτερα και να νιώθεις άνετα.

 

TIP no1: it`s Breakfast o`clock

1)       Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Μη βρίσκεις λοιπόν δικαιολογία για να το παραλείπεις. Ετοίμασε τον καφέ σου και απόλαυσε το γεύμα σου με ηρεμία πριν ξεκινήσεις τη δουλεία σου.

 

Tip no2: Find your spot

2)      Είναι πολύ σημαντικό να βρεις τον χώρο που σε κάνει να νιώθεις άνετα για να το μετατρέψεις στο προσωρινό σου γραφείο.

 

        Tipno3: The dress up game

3)      Ντύσου κατάλληλα .Το σίγουρο είναι ότι θα βαρεθείς να είσαι όλη μέρα με τις πυτζάμες. Μην ξεχνάς τα διαδικτυακά meetings, για αυτό φρόντισε να βρεις τις  home office appropriate  επιλογές σου.

 

Tip no4: Do not disturb

4)      Απομάκρυνε το κινητό σου -είναι η μεγαλύτερη παγίδα στην οποία μπορείς να πέσεις. Tο ιδανικό είναι είτε να το απενεργοποιήσεις γα λίγο ή να κλείσεις απλά τις ειδοποιήσεις.

 

Tip no5: Check it twice

5)  Φτιάξε μια λίστα με πράγματα που θέλεις να κάνεις , έτσι δεν θα αφήσεις καμία εκκρεμότητα στο μυαλό σου.

 

Αυτά λοιπόν είναι τα 5 tips που μπορείς να ακολουθήσεις όσο δουλεύεις από το σπίτι που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις συγκεντρωμένη και δημιουργική.

 

Stay home and stay happy!!!