Πώς να συνδυάσεις  κομψά τα κοστούμια

Το γυναικείο κοστούμι αποτελεί μια από τις διαχρονικές επιλογές για κομψό και στυλάτο ντύσιμο, ενώ φέτος βρίσκεται και πάλι στα fashion trends.

Υπάρχουν κοστούμια που είναι καθημερινά, αλλά εάν ψάχνεις  για κάτι πιο ιδιαίτερο που θα κάνει τη  εμφάνιση σου ξεχωριστή, μπορείς  να επενδύσεις σε ένα κοστούμι με prints ή και χρώμα που είναι μεγάλο trend για την άνοιξη. Θα σου πούμε μερικά fashion tips για να επιλέξεις το σωστό κοστούμι που να ταιριάζει στην προσωπικότητα σου.

Casual chic

Για τις καθημερινές βόλτες στα μαγαζιά ή έναν χαλαρό καφέ, συνδύασε  το κοστούμι με ένα απλό μπλουζάκι ή ένα πουλόβερ. Εναλλακτικά, φορέστε ένα όμορφο αμάνικο ζιβάγκο. Πέρα από την επιλογή του μονόχρωμου μαύρου, μπλέ, επέλεξε ένα έντονο χρώμα όπως το κίτρινο, πορτοκάλι ή και φούξ.

Office look

Τα κοστούμια είναι μια ιδανική επιλογή για το γραφείο. Είναι  στυλάτα, κομψά και προσδίδουν κύρος στο look σας. Μπορείς να τα φορέσεις με μια αέρινη μπλούζα ή ένα πουκάμισο.

Wedding look

Μια όμορφη και πολύ μοντέρνα ιδέα για ντύσιμο σε γάμο είναι το κοστούμι. Συνδυάζοντας ένα βραδινό ή χρωματιστό σακάκι και παντελόνι με ένα κομψό πουκάμισο ή μια μπλούζα με διαφάνεια μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ κομψό σύνολο. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε το λευκό κοστούμι είναι μια ιδιαίτερη επιλογή για τις νύφες που αναζητούν κάτι ξεχωριστό για την σημαντικότερη μέρα της ζωής τους.

Αυτά λοιπόν είναι τα tips για να συνδυάσεις κομψά το κοστούμι σου.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team