Summer Style: Βρες το μαγιό που σου ταιριάζει!

Επιτέλους έφτασε ο μήνας που όλοι περιμέναμε, ο μήνας των διακοπών, ο Αύγουστος! Αυτές τις μέρες έχουμε την ευκαιρία, εκτός από την ξεκούραση, να γευτούμε και το άρωμα της θάλασσας (ή της πισίνας!) και να αναδείξουμε τις καμπύλες μας, τραβώντας τα βλέμματα όλων! Αν, λοιπόν, ετοιμάζετε βαλίτσα και σας λείπει το σημαντικότερο αξεσουάρ, το μαγιό, μην ανησυχείτε, τα Happy Sizes είναι εδώ και σας προτείνουν 5 σέξυ καλοκαιρινές επιλογές για τις βουτιές σας!

Μαύρο μαγιό top με λευκό φιογκάκι

Το ασπρόμαυρο μαγιό top, «φωνάζει» νεανικό στυλ, ενώ με την ιδιαίτερη λεπτομέρεια του, το λευκό φιογκάκι ακριβώς  στην μέση, καταφέρνει να κάνει την διαφορά! Μην ξεχάσετε να το συνδυάσετε με το ψηλόμεσο σλιπ του, το οποίο θα βρείτε ΕΔΩ, για να κάνετε μία ξεχωριστή εμφάνιση!

 Μαύρο μαγιό top με λευκό φιογκάκι


Μαύρο ολόσωμο μαγιό με λευκά πουά

Παραμένουμε σε ασπρόμαυρο χρώμα και αυτή τη φορά φοράμε ένα ολόσωμο μαγιό με επενδυμένες cups και ένα ιδιαίτερο Balcone ντεκολτέ που θα αναδείξει υπέροχα την περιοχή του μπούστο σας!

 Μαύρο ολόσωμο μαγιό με λευκά πουά


Active bikini σετ σε κόκκινο χρώμα

Αν πάλι θέλετε να… χρωματίσετε την θαλασσινή σας επίσκεψη, τότε σας προτείνουμε το κόκκινο active bikini set, το οποίο περιέχει top τύπου μπούστο και σλιπ με λευκή τρέσα! Μία κλασική  επιλογή για όλες όσες προτιμούν το αθλητικό στυλ!

 Active bikini σετ σε κόκκινο χρώμα


Μαύρο ολόσωμο μαγιό με άσπρες ρίγες

Ένα ολόσωμο μαγιό συνώνυμο της άνεσης και του κλασικού στυλ, με λευκές ρίγες που «σπάνε» το μαύρο, ενώ η γραμμή του τού επιτρέπει να αγκαλιάζει τις καμπύλες και το σώμα μας υπέροχα!

 Μαύρο ολόσωμο μαγιό με άσπρες ρίγες


Ολόσωμο μαγιό με δίχτυ σε μαύρο χρώμα

Για πιο σέξυ εμφανίσεις, το συγκεκριμένο ολόσωμο μαύρο μαγιό αποτελεί την κορυφαία επιλογή, αφού το δίχτυ που έχει, είναι μία ιδιαίτερη πινελιά, η οποία θα ξεχωρίσει στην παραλία και θα τραβήξει την προσοχή!

 Ολόσωμο μαγιό με δίχτυ σε μαύρο χρώμα


Ο Αύγουστος έφτασε! Οι παραλίες γέμισαν! Εσύ διάλεξες το μαγιό σου; Πες μας στα social: Facebook | Instagram

Smile and stay Happy!