Εσύ τι μαγιό θα βάλεις; Ετοιμάσου για το καλοκαίρι με New Styles & Fresh Vibes!

Μετράμε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι τον Ιούνιο και ο καιρός φαίνεται επιτέλους να μας κλείνει το μάτι και να μας καλεί για μπανάκι! Επιτέλους υποδεχόμαστε το καλοκαίρι, την αγαπημένη μας εποχή και μαζί με αυτό ξεκινάνε οι διακοπές, η ξεκούραση και φυσικά οι βουτιές! Ήρθε η ώρα λοιπόν να δούμε τις φετινές τάσεις στα μαγιό και να επιλέξουμε αυτό που θα αναδείξει τα curvy ζουμερά κορμάκια μας.

Bikini, ολόσωμο ή tankini; Φέραμε τις νέες τάσεις σε όλα! Πάμε να τις δούμε!

 

High waisted bikini bottoms

Τα bikinis δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από την τσάντα θαλάσσης μας ειδικά για όσες από εμάς μας αρέσει να λιαζόμαστε στην ξαπλώστρα μας. Αποτελούν μια safe επιλογή γιατί κολακεύουν τα περισσότερα σώματα. Ειδικά τα bikinis με τα ψηλόμεσα σλιπς που και φέτος αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις!

Τα ψηλόμεσα σλιπς ή high waisted bottoms πρωτοεμφανίστηκαν την εποχή των 50's και τα τελευταία 3 χρόνια επέστρεψαν δυναμικά με την φετινή χρονιά να τα τοποθετεί στην κορυφή και όχι άδικα αφού αναδεικνύουν τόσο όμορφα τις περισσότερες σιλουέτες και ιδιαίτερα τα juicy σώματα!

Οι οίκοι Chanel και Anna Sui μας έδειξαν bikinis με ψηλόμεσα σλιπς με γεωμετρικά και floral μοτίβα αντίστοιχα.

(* Η Chanel εμπλούτισε το μαγιό με ζώνη, ένα trend που θα το δούμε πολύ φέτος… θα μιλήσουμε όμως αργότερα για αυτό!)

                                                                             Chanel                                                                                                                  Anna Sui


Και τα δυο trends θα τα βρείτε στη φετινή Curvy Regular & Plus Size swimwear collection μας! Παρακάτω αντίστοιχα ψηλόμεσα floral από τη νέα Happy συλλογή.

Όσον αφορά στα γεωμετρικά σχέδια, εμείς επιλέξαμε το πιο classy ριγωτό navy-λευκό αλλά και το ασπρόμαυρο πουά, μια τάση η οποία κυκλοφόρησε στις περισσότερες πασαρέλες S/S 2019. * Για το πουά μιλήσαμε στο blog “Fashion trends S/ S 2019” βλέποντας τις φετινές collections των Dolce & Gabbana, Carolina Herrera και Max Mara οπότε δεν θα αναφερθούμε περισσότερο εδώ.


Animal prints  

Πιστοί στις φετινές τάσεις ενσωματώσαμε στη συλλογή μας και τα animal prints (leopard, zebra).

Τα animal prints τα είδαμε και στις πασαρέλες των οίκων Kaohs, Monday Swimwear & Monica Hansen. Για inspo όμως ξεχωρίσαμε μια πολύ ωραία εμφάνιση της Ashley Graham.

Wear red

OK! Μας αρέσει πολύ το κορίτσι μας αλλά δεν είναι η μοναδική follower της τάσης wear red! To έντονο κόκκινο μαγιό το είδαμε στους οίκους Gigi Caruso και Alexandra Miro, οι οποίοι επίσης ενσωμάτωσαν τη ζώνη στις swimwear collections τους.

Αν επιλέξετε το έντονο κόκκινο μπορείτε να διαλέξετε είτε το balcone τοπ με τη χρυσή λεπτομέρεια είτε το απλό με το V ντεκολτέ. Διακριτική επένδυση θα βρείτε και στα δυο.

V for ντεκολτέ

To oλόσωμο ήρθε για να μείνει… Φέτος όμως το βλέπουμε έντονα με βαθύ V ντεκολτέ.

Διάσημοι οίκοι που το παρουσίασαν είναι οι Montce, Sinesia Karol & Luli Fama.

Εννοείται πως το φόρεσε και η όμορφη Ashley Graham!


Fishnet & lurex λεπτομέρειες

Δυο άλλες τάσεις που θα δούμε να κυριαρχούν στα μαγιό φέτος είναι οι lurex λεπτομέρειες και οι fishnet φάσες.

Και τις δυο τάσεις τις είδαμε να κυριαρχούν όλη την χρονιά οπότε η ενσωμάτωσή τους στα μαγιό είναι απλά κάτι που περιμέναμε. Στα μαγιώ για μεγάλα μεγέθη φαίνεται πάντως να ταιριάζουν ιδιαίτερα. Στα παραπάνω σχέδια βλέπουμε τις fishnet φάσες στα ολόσωμα να δημιουργούν την αίσθηση της φιγούρας κλεψύδρας που όλες αγαπάμε, ενώ και στα ολόσωμα και στα μπικίνι τονίζουν πολύ όμορφα το μπούστο.

Όσο για τις lurex λεπτομέρειες, είναι ένα στοιχείο που θα φαίνεται πολύ εντυπωσιακό με το φως του ήλιο ή με το μαύρισμα.

Εδώ η Ashley Graham σε μια πολύ sexy εμφάνιση με ολόσωμο μαγιό με πλαϊνές fishnet φάσες.


Belt up

Όπως είδαμε και παραπάνω, αρκετοί οίκοι εμπλούτισαν τα μαγιό με ζώνες. Εκτός όμως από όσους αναφέραμε, ζώνες παρουσίασαν και οι οίκοι Maaji, Kaohs & Vichi Swim στις collections τους, ενσωματωμένες ή όχι στα μαγιό.

Στη δική μας συλλογή θα δείτε την τάση σε ολόσωμο με ζώνη lurex. 2 trends δηλαδή σε 1 μαγιό!


Βολάν για θηλυκότητα & χάρη

Το βολάν ως λεπτομέρεια προσδίδει ιδιαίτερη θηλυκότητα και χάρη αφού κινείται με την κίνησή μας σαν να χορεύει με τον αέρα. Το είδαμε την άνοιξη και εννοείται το βλέπουμε και το καλοκαίρι! Ιδιαίτερα έντονες δημιουργίες μαγιό με βολάν είδαμε από τους οίκους Montce, Maaji και Luli Fama.

Στη δική μας συλλογή θα το δείτε σε ολόσωμο total black αλλά και σε floral τοπ.


Αthleisure

Την athleisure τάση σε μαγιό την είδαμε στη συλλογή του οίκου Victor Glemaud ο οποίος πάντρεψε το αθλητικό στυλ με τα έντονα χρώματα. Σε κάθε περίπτωση όμως το αθλητικό μαγιό είναι μια διαχρονική επιλογή. Στη φετινή μας γκάμα θα δείτε και ολόσωμα με φαρδιές τιράντες και bikinis με τρέσα και τοπ τύπου μπούστο.

Το αθλητικό μαγιό ανήκει και στα αγαπημένα στυλ μαγιό της Ashley!


Always in fashion

Διαχρονικές και πάντα safe επιλογές αποτελούν και τα μονόχρωμα μαύρα μαγιό.

Φτιάξε τον δικό σου συνδυασμό με bottom ανάμεσα σε slip, σορτσάκι και φούστα:

και επιλογή top ανάμεσα σε tankini top, strapless ή bikini top:

Είτε επιλέξεις κάποιο από τα φετινά trends είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι με τόσες επιλογές σε ολόσωμα, bikinis και tankinis, τα οποία μπορούν να φορεθούν ή σε σετ ή συνδυαστικά, θα βρεις σίγουρα αυτό που σου αρέσει και αυτό που σου ταιριάζει!

 

Καλές βουτιές!!!

 

Smile & Stay Happy!