Τα trends & η έμπνευση της Πασχαλινής Collection όπως την είδες στη Φαίη!

Υποδεχόμαστε το Πάσχα με όλες τις τελευταίες τάσεις! Με αφορμή την παρουσίαση της Πασχαλινής collection μας στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωϊνό» με την Φαίη Σκορδά, πάμε να δούμε τα trends που αποτέλεσαν τις πηγές έμπνευσής μας!

 

Chinoiserie

To Chinoiserie ή Chinese look είναι ένα από τα νέα hot trends με δυναμική εμφάνιση στη φετινή άνοιξη. Αέρινα κιμονό και κινέζικα μοτίβα έρχονται να δώσουν άλλον αέρα στο outfit μας. Την επαναφορά της τάσης ξεκίνησε πρώτος ο οίκος Dior τόσο σε γυναικεία ρούχα όσο και σε τσάντες.

Dior


Την τάση του Chinese design την είδαμε και στον οίκο Oscar de la Renta.

Η αγαπημένη μας Kim Kardashian, επίσης, σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, επέλεξε ένα κοντό φόρεμα China inspired.

Εμείς την τάση chinoiserie την ενσωματώσαμε σε China kimono, μπλούζα, φόρεμα και μπλουζοφόρεμα για να δημιουργήσουμε επιλογές. Στο look που παρουσιάσαμε στη Φαίη, το μοντέλο φορούσε το κιμονό (passepartout item – ταιριάζει με τον καιρό!) με ψηλόμεσο bodyshaping bootcut jean με ελαφριά καμπάνα και ένα metallic απλό lingerie. Το εσωτερικό outfit αποτελούσαν ρούχα  που εύκολα μπορούν να φορεθούν παντού. Διανθίζοντας αυτό το outfit λοιπόν με το China kimono δημιουργήσαμε ένα glamorous & ξεχωριστό look που μπορεί να φορεθεί ως demi σε κάποια κοινωνική εκδήλωση τώρα το Πάσχα, σε βραδινή έξοδο κλπ. Αξίζει να αναφερθεί πως τις ουδέτερες αποχρώσεις για τα kimonos (χακί, μαύρο ανθρακί, bronze) δεν τις επιλέξαμε τυχαία. Είναι αποχρώσεις με τις οποίες μπορούμε να παίξουμε και να συνδυάσουμε εύκολα, πχ. με λευκό, χακί, τζιν ή μαύρο παντελόνι/ φούστα και αντίστοιχα tops.


Ribbed

Το ribbed είναι βαμβακερό ελαστικό ύφασμα με ανάγλυφες ραβδώσεις. Λόγω της ελαστικότητάς του αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει τις καμπύλες και τη θηλυκότητα μιας γυναίκας ενώ παράλληλα οι κάθετες ραβδώσεις του λειτουργούν κολακευτικά χαρίζοντας την αίσθηση μιας ευθυτενούς σιλουέτας.

Δεν είναι τυχαίο το ότι προτιμάται τόσο πολύ από τις αδερφές Kardashian άλλωστε!

O οίκος Prabal Gurung το έχει τιμήσει ιδιαίτερα στην φετινή του συλλογή SS19.

Prabal Gurung


Το σύνολο που παρουσιάσαμε εμείς στη Φαίη ήταν ένας συνδυασμός ribbed με οργάντζα (την οποία θα ξαναδούμε παρακάτω). Όπως και στο πρώτο look με το Chinese kimono, επιλέξαμε και εδώ να δείξουμε ένα casual outfit εσωτερικά και να το ανεβάσουμε διακριτικά με μια οργάντζα δίνοντας ένα ιδιαίτερο chic & πάντα fashionable look.

Όσον αφορά στο εσωτερικό λοιπόν παρουσιάσαμε μια midi ribbed φούστα με ένα high neck εφαρμοστό τοπ. Στο top είδαμε κι ένα μικρό zip στο μπούστο (το trend half-zip φέτος είναι must και στα γυναικεία και στα ανδρικά ρούχα), περισσότερο όμως για διακοσμητικούς λόγους καθώς είτε κλειστό είτε ανοιχτό, το top από μόνο του αναδεικνύει το στήθος λόγω του υφάσματος και του σχεδιασμού.

Σε αυτό το outfit λοιπόν, που από μόνο του είναι sexy αλλά casual προσθέσαμε μια οργάντζα και μεταμορφώσαμε το overall look σε demi ώστε να μπορεί να φορεθεί και σε βραδινή έξοδο αλλά και σε οποιαδήποτε εκδήλωση/ event.

Εμείς επιλέξαμε να το δείξουμε με ζώνη – που είναι μια από τις κυριότερες τάσεις της μόδας – και να τονίσουμε τη μέση ώστε το look να εκπέμπει θηλυκότητα και χάρη. Γνωρίζετε άλλωστε πως εμείς στη Happy Sizes έχουμε πάθος με την ανάδειξη της θηλυκότητας και της γοητείας κάθε ζουμερής γυναίκας με καμπύλες!

Transparent

Two thumps up για το transparent trend! Η οργάντζα χαρίζει στυλιστική υπεροχή σε κάθε outfit. Οι οίκοι Dior, Jasmine και Zadeh το έχουν ενσωματώσει στις φετινές τους συλλογές, δίνοντας ο καθένας τη δική του διάσταση, με κοινό παρονομαστή όμως ένα εσωτερικό outfit που αναδεικνύει το γυναικείο σώμα.

Dior                                                                                                       Jasmine                                                                                                 Zadeh

Στο ίδιο concept επιλέξαμε κι εμείς να συνδυάσουμε το ελαστικό bodyshaping ribbed outfit με την οργάντζα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η σταθερότητα της οργάντζας και η ημιδιαφάνειά της, που αφήνει διακριτικά να φανεί η σιλουέτα χωρίς να τη διαγράφει, σε συνδυασμό με ένα sexy εσωτερικό outfit δημιουργούν μια υπέροχη ισορροπία στο overall look.

Metallic & Sequin

Τα trends Metallic & Sequin ήρθαν για να μείνουν! Τα είδαμε τον χειμώνα, τα βλέπουμε και σχεδόν σε όλες τις συλλογές διάσημων οίκων για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019.

Valentino                                                                                 Paco Rabanne                                                                         Givenchy


Οι Lady Gaga, Jada Pinkett Smith, Michelle Obama και η Jlo αποφάσισαν να παρευρεθούν στα Grammys με ''αστραφτερές'' επιλογές είτε σε total look, είτε με λεπτομέρειες που πραγματικά έκαναν την διαφορά!

Εμείς το trend αυτό το είχαμε ενσωματώσει στη Χριστουγεννιάτικη collection μας αλλά καθώς η τάση SS19 το κρατάει στην κορυφή δεν θα μπορούσαμε παρά να το ενσωματώσουμε και στην Πασχαλινή Collection μας! Έτσι κι αλλιώς η λάμψη είναι κάτι που μας αρέσει!

Το παρουσιάσαμε λοιπόν στη Φαίη σε πιο ανοιχτόχρωμες αλλά και σε γήινες/ neutral αποχρώσεις. Συγκεκριμένα στο look είδαμε ένα ελαστικό λευκό παντελόνι 7/8 με sequin top και τουνίκ σε λευκό και χρυσό metallic με ασημένιες sequin λεπτομέρειες στις φάσες και στα μανίκια. Αυτό που καταφέραμε με το sequin trend στο τοπ και στην τουνίκ ήταν να δώσουμε έναν πιο glamorous αέρα στο εσωτερικό απλό outfit μας, να το μεταμορφώσουμε σε ένα σε ένα κομψό demi look και να έχουμε ένα «τόσο -όσο» chic και stylish look.

Snakes

Το leopard pattern το αφήσαμε πίσω στον χειμώνα που έφυγε ενώ το snakeskin συνεχίζει να παραμένει στην κορυφή. Οι οίκοι Kenzo, Off-White, Philosophy & Natasha Zinko το παρουσίασαν στις ανοιξιάτικες συλλογές τους σε totally iconic looks!

Kenzo                                                             Off-White                                                       Philosophy                                                       Natasha Zinko

Εμείς το παρουσιάσαμε στην εκπομπή σε ένα ξεκάθαρα demi/ evening outfit. Συγκεκριμένα είδαμε μια ολόσωμη φόρμα με snakeskin μπούστο από κεντητή παγιέτα (embroidered sequin) και διακριτική μουσελίνα που επανωτίζει στο κάτω μέρος. Όσον αφορά στον σχεδιασμό του, επιλέξαμε άνετο μπούστο σε έντονο fashionable pattern με το κάτω μέρος να μοιάζει με ψηλόμεση σκουρόχρωμη παντελόνα για το οποίο επιλέξαμε χυτό ύφασμα. Τελειοποιήσαμε το outfit με το πέπλο μουσελίνας το οποίο με τη διακριτική του διαφάνεια προσθέτει στη θηλυκότητα του look αλλά και με την απαλότητά του χαρίζει κίνηση με χάρη. Στο εν λόγω outfit γίνεται έκδηλη και η ειδοποιός διαφορά της Happy Sizes ως προς τον σχεδιασμό των ρούχων, που δεν είναι άλλη από την αντίληψη  των πραγματικών αναγκών που έχει από τη μόδα κάθε γυναίκα με καμπύλες.

 

All-time but not all-time-classic suit

Το κουστούμι έχει κάνει ένα δυνατό comeback φέτος τόσο για smart look όσο και για street style. Σε classy γραμμή τείνει στο ανδρόγυνο look, φέτος όμως το βλέπουμε διανθισμένο με διάφορα διακοσμητικά στοιχεία από πολλούς οίκους όπως οι Jacquemus,Μcqueen, Loewe και Dior σε σχέδια που συνδυάζουν τον δυναμισμό με τη θηλυκότητα.

Jacquemus                                                                                           Μcqueen                                                                                               Loewe


Dior


Σε πρόσφατη εμφάνισή της η Κourtney Κardashian επέλεξε ένα classy κοστούμι με athleisure details και long line σακάκι ενώ η Bella Hadid τράβηξε τα βλέμματα με ένα funky suit σε έντονο κίτρινο χρώμα με athleisure παντελόνι.


Εμείς παρουσιάσαμε το κοστούμι στα κλασσικά Black & White χρώματα με κρεπ ύφασμα και σχεδιασμό σε πιο athleisure γραμμή. Σκοπός ήταν να δημιουργήσουμε ένα chic & άνετο outfit που να μπορεί να φορεθεί 24/7.  Διανθίζοντάς το με λεπτομέρειες όπως το reverse notch collar και το λευκό φυτίλι σε τελειώματα, μανίκια και τσέπες θέλαμε να δώσουμε έναν πιο glamorous αέρα στο outfit μας. Επιλέξαμε long line σακάκι για να δώσουμε την αίσθηση μιας ψηλής σιλουέτας και τοποθετήσαμε τη ζώνη για να τονίσουμε τη μέση  και να δημιουργήσουμε την αίσθηση της φιγούρας κλεψύδρας που όλες αγαπάμε.

Chinoiserie, Ribbed, Transparent, Metallic, Sequin, Snake ή Suit style, ό,τι και αν επιλέξεις θα είσαι σίγουρα in fashion! Άλλωστε, σκοπός μας στη Happy Sizes είναι να προσαρμόζουμε πάντα τα τελευταία trends της μόδας στα μεγάλα & curvy regular μεγέθη καθιερώνοντας τη φρεσκάδα & το fashionable image στη μόδα plus size. Κι όταν είσαι fashionable και happy είσαι ακαταμάχητη!


Smile & Stay Happy! ;-)