Wear Red!

Find your red side!

Κόκκινο! Το χρώμα του πάθους, του έρωτα, της έντασης, της πολυτέλειας, της δυναμικότητας, της επιτυχίας, του ενθουσιασμού, της περιπέτειας! Σίγουρα δεν είναι τυχαίο που το κόκκινο χρώμα είναι συνυφασμένο με τόσες πολλές έννοιες. Πάμε λοιπόν να δούμε πως επηρεάζονται η ψυχολογία μας, η μόδα και η ντουλάπα μας από αυτό το τόσο ξεχωριστό χρώμα, το χρώμα της καρδιάς μας.

 

Τι σημαίνει να φοράμε κόκκινα ρούχα

Είναι γνωστό πως το κόκκινο χρώμα προκαλεί έντονα συναισθήματα. Είναι εντυπωσιακή η διαπίστωση πως αυξάνει τους παλμούς της καρδιάς! Έχει την τάση να τονίζει την θηλυκότητα και τον ερωτισμό μας και γι’ αυτό είναι η ιδανική επιλογή για εμφανίσεις στις οποίες θέλουμε να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας! Με την επιλογή του στα ρούχα μας, φανερώνουμε δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, ενώ από τα αρχαία ακόμη χρόνια το κόκκινο χρώμα στα ρούχα φανέρωνε πολυτέλεια καθώς ήταν προνόμιο μόνο των αυτοκρατόρων! Let's be a Red Queen!

 

Red in fashion

Το κόκκινο χρώμα είναι πάντα must & in fashion! Συγκεκριμένα όμως φέτος ανεβαίνει στην πυραμίδα των color trends καθώς η μόδα Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 επιτάσσει τα χρώματα της Ανατολής και το κόκκινο πρωταγωνιστεί μέσα σε αυτά μαζί με άλλα έντονα χρώματα! Στα βραβεία Oscar 2019 βλέπουμε μια παρέλαση από κόκκινες τουαλέτες πολλών διάσημων σχεδιαστών. Από τις πιο αξιοσημείωτες είναι η fashionable δημιουργία του Givency που φόρεσε η Rachel Weisz. Επίσης βλέπουμε όλη την χρωματική παλέτα του κόκκινου χρώματος στη φετινή συλλογή γυναικείων ρούχων του Brandon Maxwell, ο οποίος προτιμάται ιδιαίτερα από τη Lady Gaga.

 

''Φωτιά'' στην ντουλάπα μας!

Ακούγοντας τους παλμούς της μόδας ήρθε η ώρα να εμπλουτίσουμε με νέα αέρινα σχέδια την ντουλάπα μας που θα ανάψουν “φωτιά”. Και επειδή εμείς δεν έχουμε να πάμε σε κάποια βραδιά Oscar δεν σημαίνει ότι θα αρνηθούμε το κόκκινο!

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για casual εμφανίσεις στα κόκκινα!

Καθημερινό και απλό, ένα κόκκινο πουκάμισο είτε Hi-Lo είτε με πιέτες συνδυασμένο με τζιν φαίνεται ιδανικό για πρωινή έξοδο.

 Για τις απογευματινές ή βραδινές βολτίτσες μπορούμε να επιλέξουμε μια ασύμμετρη πουκαμίσα ή μια τουνίκ και να τη συνδυάσουμε με παντελόνι ή κολάν.

Επίσης απλό, και παράλληλα εντυπωσιακό λόγω του έντονου χρώματος, είναι και ένα πουλοβεράκι με ψιλή πλέξη σε κόκκινο ή μια κόκκινη one shoulder μπλούζα.

(Tip: Ο συνδυασμός one shoulder μπλούζας με leather-like παντελονοκολάν μπορεί να εμάς να φαίνεται απλός, άνετος και εύκολος αλλά το αποτέλεσμα που δίνει είναι ένα ιδιαίτερα θηλυκό και ελκυστικό look).

 

Find your red side

Ας αφήσουμε το ''κόκκινο'' να ανεβάσει τους παλμούς μας και να αφεθεί διάχυτη η θηλυκότητά μας. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε την ''κόκκινη'' πλευρά μας, να δώσουμε ένταση στην ημέρα μας! Red or not, σημασία έχει να είμαστε πάντα χαρούμενες και stylish!

 

Smile and stay happy! :-)