ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

To κατάστημα μας happysizes.gr, πριν την αποστολή των προϊόντων, ελέγχει με πολύ προσοχή την ποιότητα και επιμελείται την συσκευασία, επομένως δεν τίθεται θέμα ανησυχίας για ελαττώματα ή για κακή ποιότητα των προϊόντων μας. Σε όλα τα προϊόντα μας πριν τα στείλουμε γίνεται ο απαιτούμενος έλεγχος έτσι ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι αντάξιες της εμπιστοσύνης σας. Στην περίπτωση όμως που στα παραδιδόμενα αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά μας έξοδα αποστολής ή επιστροφής των χρημάτων σας. Για το κατάστημα μας προτεραιότητα είναι η δική σας εξυπηρέτηση.

 


 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ Ή ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ?

 

Το happysizes.gr σας παρέχει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Για την επιστροφή προϊόντων απαιτείται να επικοινωνήσετε μαζί μας και στην συνέχεια υπάρχουν οι εξής επιλογές:

  • Πίστωση: Πίστωση στο λογαριασμό που έχετε δημιουργήσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ίση με την αξία του προϊόντος που επιστρέψατε με σκοπό να την χρησιμοποιήσετε για επόμενη αγορά. Η πίστωση ενεργοποιείται από τη στιγμή που παραλαμβάνουμε την επιστροφή σας και ισχύει για 15 ημέρες.
  • Επιστροφή χρημάτων: Επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται σε διάστημα 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε την επιστροφή σας στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή ή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη και είναι 3€ με την ACS COURIER.

Προσοχή:

  • Τα παραπάνω ισχύουν εφόσον το προϊόν δε βρίσκεται σε έκπτωση.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια) και barcode.
  • Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές μαγιό, κολάν, κορμάκια. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της happysizes.gr υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.
  • Τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά αλλάζουν μόνο με προϊόντα της ενότητας Προσφορές
  • Αλλαγές και επιστροφές δεν γίνονται στα βραδινά φορέματα.
 

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ Ή ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ?

 

Όλα τα προϊόντα που βρίσκονται στη κατηγορία ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ αλλάζουν μόνο με προϊόντα που βρίσκονται στις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

 


 

ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Στην αλλαγή τα έξοδα επιστροφής δεν επιβαρύνουν τον πελάτη, αλλά την ίδια την εταιρεία. Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η χρήση της ACS COURIER για την επιστροφή.

Όσον αφορά στην παραλαβή του νέου προϊόντος μετά την αλλαγή, τα έξοδα εξαρτώνται από το ποσό της αντικαταβολής τηε νέας αποστολής. Στην περίπτωση που η αντικαταβολή είναι μικρότερη των 50€, ο πελάτης επιβαρύνεται 3€ έξοδα αντικαταβολής. Σε αντίθετη περίπτωση, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Για κάθε επιπλέον αλλαγή ο πελάτης επιβαρύνεται με 3€ έξοδα αποστολής.

Copyright © 2018 | Powered by Stonewave