ΌΡΟΙ ΓΙΑ CLICK IN SHOP

Για να κάνετε τις αγορες σας με την διαδικασία του click in shop θα  καλείτε στο κατάστημα της επιλογής σας και θα κλείνετε το ραντεβού σας. Κατόπιν θα σας αποστέλετε  SMS με την συμφωνημένη μέρα και ώρα του ραντεβού με το οποίο θα μπορείτε να εισέλθετε στο κατάστημα. Η διάρκεια του ραντεβού θα είναι μισή ώρα.

ΟΡΟΙ ΓΙΑ CLICK AWAY

 

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, να επιλέγετε παραλαβή μέσω click away στο βήμα 2 του checkout και να σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελίας το κατάστημα στο οποίο επιθυμείτε να παραλάβετε την αγορά σας.

Διαφορετικά μπορείτε να καλέσετε στο κατάστημα της επιλογής σας να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά και να πληρώσετε με την κάρτα σας στο POS του καταστήματος κατα την παραλαβή.

Η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιείται κατά την ηλεκτρονική παραγγελία μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή μέσω PayPal. Επίσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε τραπεζική μεταφορά στους λογαριασμούς μας τους οποίους θα βρείτε εδώ -> https://happysizes.gr/gr/tropi-pliromis/ και να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email μας [email protected]. Τέλος υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή της αγοράς σας με κάρτα στο POS του καταστήματος.

Κατόπιν συνεννόησης θα καθορίζεται συγκεκριμένη μέρα και ώρα παράδοσης και θα σας αποστέλλεται sms με την συμφωνημένη ημερομηνία και ώρα παραλαβής ώστε να είναι εφικτή η πρόσβαση σας στο κατάστημα.

Η παραλαβή θα μπορεί να πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από ένα άτομο

Copyright © 2021 | Powered by Stonewave