Τα 5 πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου το Πάσχα

Αν είσαι μια από τι τυχερές που θα φύγει από την πόλη το Πάσχα και θα βρεθεί σε ένα εξωτικό νησί ή σε ένα γραφικό χωριό, τότε πρέπει να ετοιμάσεις την  βαλίτσα σου έξυπνα.

Σκέψου πως πρέπει να πάρεις μαζί σου κομμάτια-κλειδιά, ώστε να είσαι στιλάτη, χωρίς να πάρεις όλη την γκαρνταρόμπα σου μαζί.

Τα sos πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι τα εξής

Μαύρο φόρεμα

Αν θέλεις να φορέσεις κάτι απλό την Ανάσταση, τότε το little black dress είναι η κατάλληλη επιλογή. Ταιριάζει με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί ακόμη και σε μία επίσημη εκδήλωση.

Jean/t-shirt

Αν θέλεις να είσαι άνετη στις βόλτες σου, τότε το jean παντελόνι με ένα t-shirt είναι η κατάλληλη επιλογή. Και για να μην κρυώσεις επέλεξε σαν πανωφόρι ένα jean jacket.

Μαγιό

Εάν έχεις κανονίσει να πας το Πάσχα σε εξωτικό νησί, τότε απαραίτητο είναι να πάρεις μαζί σου μαγιό. Είτε ολόσωμο, είτε μπικίνι το σημαντικό είναι να νιώθεις όμορφα με αυτό που φοράς.

Maxi dress

Είναι το κομμάτι που ταιριάζει με κάθε ειδυλλιακό μέρος. Αν θέλεις να νιώσεις άνετα αλλά και ταυτόχρονα να εντυπωσιάσεις, πάρε μαζί σου το floral maxi φόρεμα σου και μην διστάσεις να το συνδυάσεις είτε με αθλητικά είτε με σανδάλια.

Δώρα

Εάν έχεις επιλέξει να πας το Πάσχα στο χωριό σου ή στην πόλη σου και θέλεις να πάρεις δώρα για τους δικούς σου ανθρώπους, μπορείς να διαλέξεις κάτι συμβολικό, όπως ένα αρωματικό κερί, σετ με ποτήρια για καφέ ή τσαϊ, διακοσμητικό χώρου.

Αυτά λοιπόν είναι τα 5 sos πράγματα που πρέπει να πάρεις μαζί σου για τις διακοπές του Πάσχα. Ελπίζουμε να σε βοήθησαν

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο.

The happy sizes team