Τρόποι αποστολής

Αποστολές εντός Ελλάδας

  1. 1.       Αποστολές με ACS
  • Για παραγγελίες άνω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν και εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ για αυτή την υπηρεσία.
  • Για παραγγελίες κάτω των 50€, τα έξοδα αποστολής είναι 3€ και εάν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ για αυτή την υπηρεσία
  • Επιπλέον, σας δίνουμε τη δυνατότητα εάν επιθυμείτε παράδοση παραγγελίας το Σάββατο, με έξοδα αποστολής 4,5€ αν η παραγγελία είναι άνω των 50€ αν είναι κάτω των 50€ προστίθενται και τα 3€. Εφόσον επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€.

 

  1. 2.       Νέα μέθοδος αποστολής- Express Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με την DHL

 

Η υπηρεσία αυτή αφορά αποκλειστικά τις παρακάτω περιοχές: Αττική, Βέροια, Κατερίνη, Καστοριά, Χαλκιδική, Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη, Βόλος, Χαλκίδα, Χανιά, Ιωάννινα, Καλαμάτα, Ρόδος, Ναύπλιο, Μύκονος, Λάρισα, Πάτρα, Ηράκλειο.

Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 4,5€, να σημειωθεί όμως ότι δεν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή.

Οι παραδόσεις της DHL γίνονται μόνο Δευτέρα με Παρασκευη. Η παράδοση Σαββάτου δεν υποστηρίζεται.

H χρέωση μπορεί να διαφοροποιείται για δέματα μεγάλου όγκου όπως για παράδειγμα μπότες, μεγάλου όγκου πανωφόρια και άλλα καθώς τιμολογούνται διαφορετικά από την courier.

 

  1. 3.       Παράδοση στην πόλη της Θεσσαλονίκης

Μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης παρέχεται παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών με χρέωση μεταφορικών 3€. Αν επιλεγεί η αντικαταβολή ως τρόπος πληρωμής θα υπάρξει επιπλέον χρέωση 1,5€ που αφορά την συγκεκριμένη υπηρεσία.

Αποστολές στην Κύπρο

  • Για παραγγελίες άνω των 120€, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Για παραγγελίες κάτω των 120€, τα έξοδα αποστολής είναι 12€.

 

                Η πληρωμή, και στις δύο περιπτώσεις, γίνεται μόνο μέσω κάρτας ή web banking ή PayPal καθώς δεν υποστηρίζεται η υπηρεσία της αντικαταβολής.

Copyright © 2021 | Powered by Stonewave