Μια ομάδα ανθρώπων με χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μόδας και πάθος για το στυλ και την κομψότητα, αποτελούν την εταιρεία Happy Sizes by Spyropoulou. Μια εταιρεία που επιλέγει να παρουσιάζει στις ζουμερές γυναίκες του σήμερα, μια τεράστια συλλογή από ρούχα των πιο stylish brands για μεγάλα μεγέθη (48-64).

 

Έμπνευση, ποιότητα, κομψότητα αλλά κυρίως, σεβασμός στις πραγματικές ανάγκες που έχει από τη μόδα κάθε γυναίκα με καμπύλες, χαρακτηρίζουν κάθε πρόταση από τα καταστήματα της Happy Sizes by Spyropoulou.

Ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ, trendy outfits, φέρνουν μια φρέσκια αντίληψη στη μόδα plus size, τονίζουν τη θηλυκότητα και κολακεύουν τα δυνατά σημεία κάθε γυναίκας που θέλει να νιώσει ξεχωριστή και γεμάτη αυτοπεποίθηση.

 

Casual, βραδινά και παραμυθένια νυφικά - τώρα και στο e-shop της εταιρείας- προσαρμόζουν άψογα τα τελευταία trends της μόδας στα μεγάλα μεγέθη και δίνουν τον τόνο μιας ξεχωριστής συλλογής γεμάτης φρεσκάδα, λάμψη και προσωπικότητα.

 

Επιπλέον οι Happy Sizes style experts προτείνουν σωστές και εύκολες λύσεις και συμβουλές για κάθε περίσταση.

Σε συνδυασμό με την υπηρεσία personal stylist που προσφέρεται σε κάθε κατάστημα της εταιρείας, βοηθούν τις γυναίκες με καμπύλες να τονίσουν το προσωπικό τους στυλ, να ενιχύσουν τα δυνατά τους σημεία και να βρουν το δικό τους happy size που θα τις κάνει να φαίνονται και να νιώθουν μοναδικές.

 

Αυτό αποτελεί και την κύρια πηγή έμπνευσης, το κίνητρο πίσω από κάθε κομμάτι της εταιρείας Happy Sizes by Spyropoulou.Το χαμόγελο κάθε ζουμερής γυναίκας που ακτινοβολεί ομορφιά, θετικότητα και αγάπη για τον εαυτό της, το σώμα της και τη χαρά της ζωής.

Copyright © 2018 | Powered by Stonewave