Bra Size: Διάλεξε το μέγεθος που σου ταιριάζει!

Αν υπάρχει ένα προιόν, το οποίο είναι τόσο σημαντικό αλλά και ταυτόχρονα και τόσο «παραμελημένο» αυτό είναι το σουτιέν. Ένα σουτιέν στο σωστό μέγεθος μπορεί να αλλάξει όλη την στάση του σώματός μας, καθώς και να βελτιώσει την κατάσταση της μέσης μας. Πόσες όμως γνωρίζουμε ποιο είναι το κατάλληλο νούμερο, αυτό που πραγματικά μας ταιριάζει; Τα Happy Sizes έχουν ετοιμάσει έναν οδηγό ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα σε ποια κατηγορία ανήκετε!

Οδηγός Μεγεθών

Το 1ο βήμα είναι να πάρετε μία μεζούρα και να μετρήσετε την περιφέρεια του θώρακα, στο σημείο δηλαδή που τελειώνει το σουτιέν. Προσοχή, η μεζούρα να μην είναι πολύ σφιχτή, αλλά ούτε πολύ άνετη πάνω σας. Αν η μέτρηση είναι ανάμεσα σε 2 νούμερα, επιλέγετε το πλησιέστερο.

Το 2ο βήμα είναι να μεταφέρετε την μεζούρα στο ύψος της θηλής, ώστε να μετρηθεί η περιφέρεια του στήθους, με μεγάλη προσοχή ωστόσο, ώστε να μην πιέζετε πολύ το στήθος προς τα μέσα.

Τέλος, αφαιρείτε τον αριθμό της περιφέρειας του θώρακα από την περιφέρεια του στήθους και έτσι έχετε το μέγεθος της cup σας. Συμβουλευτείτε τον παραπάνω πίνακα, ώστε να βρείτε το κατάλληλο μέγεθος και έπειτα διαλέξτε από την συλλογή των εσωρούχων που διαθέτουμε, εννοείται σε όλα τα μεγέθη:

 

#Σουτιέν στο χρώμα της πούδρας

★ Σουτιέν plunge με επένδυση στο χρώμα της πούδρας ★ Ψηλόμεσο short με δαντέλα στο χρώμα της πούδρας

Τα Happy Sizes θέλουν να βάλουν χρώμα στη ζωή σας και γι' αυτό σας προτείνουν ένα σουτιέν plunge με επένδυση, στο χρώμα της πούδρας! Το συγκεκριμένο προιόν κλείνει με 3 γαντζάκια, διαθέτει μπανέλα, ενώ έχει και φαρδιά πλαινά. Προτιμήστε το για άνετες εμφανίσεις γεμάτες αυτοπεποίθηση. Μην ξεχάσετε να το συνδυάσετε με το ψηλόμεσο short στην ίδια απόχρωση και δαντέλα, για μία ολοκληρωμένη sexy εμφάνιση!


#Σουτιέν σε χρώμα μπλε

★ Σουτιέν plunge με επένδυση σε μπλε χρώμα ★ Ψηλόμεσο short με δαντέλα σε μπλε χρώμα

Αν πάλι είστε φαν των σκούρων χρωμάτων τότε η επιλογή είναι το σουτιέν plunge με επένδυση, σε χρώμα μπλε. Οι λεπτές τιράντες του προσφέρουν την σταθερότητα που χρειάζεστε χωρίς όμως να χάνετε την άνεσή σας, ενώ χάριν στο στυλ του, καταφέρνει να "αγκαλιάζει" το στήθος σας κατάλληλα και μπορεί να σας συνοδεύει καθ' όλη την διάρκεια της μέρας! Φυσικά, υπάρχει και το αντίστοιχο ψηλόμεσο short στο ίδιο χρώμα ώστε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σετ! 

#Σουτιέν σε ασπρόμαυρο χρώμα (2 τεμάχια)

 ★ Σουτιέν χωρίς μπανέλα με δαντέλα (2 τμχ Μαύρο/Άσπρο) ★ Ψηλόμεσο short με δαντέλα (2 τμχ Μαύρο/Άσπρο)

Για όσες προτιμούν τα σουτιέν τους χωρίς μπανέλα, τότε τα Happy Sizes σας προτίνουν ένα σετ με 2 τεμάχια, στο χρώμα του μαύρου και του άσπρου! Χωρίς επένδυση, με ραφή στην cup και δαντέλα, τα συγκεκριμένα προιόντα αποτελούν μία κλασική επιλογή η οποία προσφέρει απόλυτη άνεση, ενώ τα ψηλόμεσα short, σε ασπρόμαυρο χρώμα, ολοκληρώνουν την άνετη και εκρηκτική εμφάνισή σας!


Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επιοινωνήσετε μαζί μας μέσω των social media: Facebook | Instagram

Smile and Stay Happy!