Βρες το cocktail και το outfit που σου ταιριάζει

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Η θερμοκρασία αρχίζει σιγά σιγά να χτυπάει κόκκινο και η διάθεση μας να ανεβαίνει. Ο ήλιος, ή θάλασσα και η ζέστη όμως αυξάνουν την ανάγκη μας για κάτι δροσερό, και τι πιο δροσερό και απολαυστικό από ένα κοκτέιλ κάτω από τον καυτό ήλιο.

Όμως το καλοκαίρι είναι και η περίοδος που η γκαρνταρόμπα μας χρειάζεται ανανέωση. Είναι η εποχή που αφήνουμε πίσω τα σκούρα χρώματα και τα βαριά υφάσματα και υιοθετούμε ανάλαφρα looks σε έντονα ή pastel χρώματα που κλέβουν τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση.

Θα αναρωτιέστε όμως, τι σχέση έχουν τα κοκτέιλ με τη μόδα;

Κι όμως, η έμπνευση για ένα outfit μπορεί να έρθει ακόμα και από τη πιο απίστευτη πηγή!

Τα Happy Sizes είναι εδώ για εσάς, με καλοκαιρινές προτάσεις για εντυπωσιακά looks, σε regular και plus size μεγέθη, βασισμένα στα πιο δημοφιλή κοκτέιλ του καλοκαιριού. Είμαστε εδώ για εσάς πάντα με τη πιο sexy και άνετη διάθεση.

 

Blue Curaçao Margarita

Η κλασική, αγαπημένη μας μαργαρίτα με ένα…twist! Το έντονο μπλε της χρώμα εντυπωσιάζει είτε στο ποτήρι σας, είτε επάνω σας και προτείνουμε να τολμήσετε να το εντάξετε στη γκαρνταρόμπα σας!

Οι ολόσωμες φόρμες κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, και ιδιαίτερα τις γυναίκες με καμπύλες. Το rib πολύ ελαστικό ύφασμα της θα αγκαλιάσει το σώμα σας ενώ θα είστε άνετη και sexy κάθε ώρα της ημέρας.

Επειδή όμως πρέπει να φροντίζουμε την εμφάνιση μας εξωτερικά αλλά και εσωτερικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα εσώρουχα είναι και αυτά ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Σας προτείνουμε σουτιέν και slip σε έντονο μπλε χρώμα, για να ξεφύγετε από το κλασικό και να νιώσετε μοναδική!

 

Watermelon Mojito

Το καρπούζι είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το απόλυτο καλοκαιρινό φρούτο όπως και το mojito το απόλυτο καλοκαιρινό ποτό. Φανταστείτε ο συνδυασμός αυτών των δύο πόση δροσιά και τόνωση προσφέρει.

Το κατακόκκινο χρώμα του καρπουζιού είναι ο πρωταγωνιστής του φετινού καλοκαιριού για αυτό επιλέξαμε για εσάς ασύμμετρη μπλούζα σε άνετη γραμμή μαζί με ανοιχτόχρωμο kick flare τζιν για πρωινές και όχι μόνο εμφανίσεις. Επίσης η αέρινη, ημιδιάφανη πουκαμίσα μπορεί να συνδυαστεί είτε πάνω από μαγιό στη παραλία για ένα πιο ολοκληρωμένο look, είτε σαν πανωφόρι πάνω από κάποιο crop top τις καλοκαιρινές βραδιές που πιάνει δροσιά.

 

Long Island Iced Tea

Αυτό το δημοφιλές και άκρως δροσιστικό κοκτέιλ  ήταν πολύ δημοφιλές την δεκαετία του ’80. Λόγω του ότι οπτικά μοιάζει με κρύο τσάι λέγεται πώς ίσως η ρίζα του φτάνει πίσω στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης.

Η γεύση του μας ταξιδεύει στο Long Island της Νέας Υόρκης, της πόλης όπου το στυλ των γυναικών αποτελεί έμπνευση για ολόκληρο τον κόσμο.

Νιώσε μια αληθινή Νεοϋορκέζα με τη floral – off shoulder μπλούζα που τα happy sizes επέλεξαν για εσένα και συνδύασε την με λευκό τζιν σε στυλ καμπάνα που σμιλεύει το σώμα όπως κανένα άλλο. Τέλος, για να ολοκληρωθεί το outfit, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα αξεσουάρ. Μια shopping bag έχει τον τρόπο να χωράει ό,τι χρειάζεται μια πολυάσχολη γυναίκα και να τη συνοδεύει από το γραφείο, έως και την απογευματινή έξοδο.

 

Piña Colada

Το ρούμι όπως και η καρύδα του αγαπημένου αυτού κοκτέιλ μας μεταφέρουν νοητά σε ένα εξωτικό νησί, εκεί όπου τα ρούχα λιγοστεύουν και η διάθεση για πάρτι και χορό αυξάνεται.

Τι πιο ιδανικό για ένα τέτοιο μέρος από ένα διάτρητο crop top σε εκρού χρώμα σε συνδυασμό με σορτς από το ίδιο ύφασμα. Αυτό το σετ χαρίζει άνεση και δροσιά στις πιο υψηλές θερμοκρασίες και αγαπιέται ιδιαίτερα ακόμη και από από τις curvy γυναίκες.

 

Paloma

Η Paloma είναι ένα κοκτέιλ που γεννήθηκε στο Μεξικό και ετυμολογικά σημαίνει ‘’περιστέρι’’.

Περιέχει ροζ γκρέιπφρουτ το οποίο του προσδίδει το χαρακτηριστικό του χρώμα. Με έμπνευση την pastel αυτή απόχρωση, επιλέξαμε για εσάς φορέματα με ρομαντική διάθεση, σε άνετη γραμμή, ιδανικά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Floral ή μονόχρωμα, τα happy sizes διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε φορέματα για όλα τα γούστα και μεγέθη.

 

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο καλοκαίρι, γεμάτο όμορφες στιγμές!

Stay happy and love yourself!