Fashion trends Spring 2019

Καλωσορίζουμε την άνοιξη και υποδεχόμαστε τα νέα fashion trends Spring 2019 με πολλή χαρά αφού φέρνουν την άνοιξη και στην γκαρνταρόμπα μας! Έντονα μοτίβα, γραμμές με θηλυκότητα και χάρη, αέρινα υφάσματα και χαρούμενα χρώματα έρχονται να ζωντανέψουν τα ρούχα μας και να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τη διάθεσή μας. Πάμε λοιπόν να δούμε τις πιο hot τάσεις της φετινής άνοιξης που θα δώσουν στυλιστική υπεροχή στα outfits μας!

Διαχρονικό & classy πουά

Μπορεί το πουά μοτίβο να θεωρείται classy και διαχρονικό, σίγουρα πάντως φέτος έχει την τιμητική του. Αυτό ακριβώς ήθελε να αποδώσει στο πουά και ο οίκος Dolce & Gabbana που διόλου τυχαία δεν επέλεξε την εκθαμβωτική Monica Bellucci για να ανοίξει την πασαρέλα.


Oι οίκοι Carolina Herrera και Max Mara επίσης παρουσιάζουν πουά φορέματα φυσικά στις δικές τους γραμμές.


 Carolina Herrera                                                                                                                     Max Mara 

Εμείς επιλέξαμε να παρουσιάσουμε το πουά σε αέρινη ημιδιαφάνεια σε top, πουκαμίσα & φόρεμα, σε bomber jacket ως statement αλλά και σε ελαστικό bodyshaping παντελόνι. Όπως και να το φορέσετε το σίγουρο είναι ότι θα προσδώσει το chic στοιχείο στο στυλ σας.


Βολάν για θηλυκότητα & χάρη

 
Το βολάν δίνει ένα πιο ανέμελο και girly ύφος στο styling μας. Ως λεπτομέρεια προσδίδει ιδιαίτερη θηλυκότητα και χάρη αφού κινείται με την κίνησή μας σαν να χορεύει με τον αέρα. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην αποτελεί τάση της άνοιξης! Πάρα πολλοί διάσημοι σχεδιαστές, το έχουν εντάξει στην φετινή συλλογή τους σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Αυτοί που ξεχωρίσαμε είναι οι οίκοι Philosophy di Lorenzo Serafini, Michael Kors και  Dolce & Gabbana.

Εμείς το ενσωματώσαμε σε πουκαμίσα ως must-have piece της σεζόν, 

σε θηλυκά tops

αλλά και σε ένα easy-to-wear μακρύ φόρεμα σε γραμμή Α από αέρινο rayon ύφασμα με ανοιχτή λαιμόκοψη και ¾ μανίκι το οποίο μπορεί να φορεθεί άνοιξη και καλοκαίρι και να χορεύει παιχνιδιάρικα με την κίνηση. Διαθέτει λάστιχο στη μέση αλλά σε περίπτωση που θέλουμε να τονίσουμε τη μέση ή το μπούστο μας μπορούμε να φορέσουμε μια φαρδιά ζώνη ή να δέσουμε πάνω από το λάστιχο ένα φουλάρι.

Sexy fishnet

Τo Fishnet, το γνωστό σε όλους μας ''δίχτυ'', συνεχίζει να είναι hot & in fashion και αυτή τη σεζόν. Ως ένα ιδιαίτερα sexy στοιχείο θα το δούμε σε έντονο βαθμό φέτος. 

H Charlize Theron ήδη το τόλμησε σε πρόσφατη εμφάνιση της, με δημιουργία του Dior.


Fishnet βλέπουμε όμως και σε Louis Vuitton και Αltuzarra:


 Louis Vuitton                                                                                                                        Αltuzarra
 

Τι λέτε; Μήπως ήρθε η ώρα να απλώσουμε κι εμείς τα δίχτυα μας; ;-)

Happy Floral

Floral: print που δεν θα μπορούσε να λείπει από την άνοιξη! Ανθίζουν και φέτος τα λουλούδια στα ρούχα μας και έρχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση! Floral δημιουργίες εμφανίζονται σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες των διάσημων οίκων μόδας.

Ο οίκος Valentino παρουσίασε το floral σε ρομαντικό στυλ.


Οι Versace και Escada όμως έδωσαν εντελώς διαφορετική προσέγγιση.


 Versace                                                                                                                                   Escada

Εμείς το επιλέξαμε για casual πουκαμίσες, φορέματα και παντελόνια για ντύσιμο every day & all-day!

Μαζί με τα ανθισμένα μας ρούχα λοιπόν ας αφήσουμε και τον καλύτερό μας εαυτό να ανθίσει!

Πουά, βολάν, δίχτυ, floral ή οτιδήποτε επιλέξουμε, σημασία πάντα έχει να νοιώθουμε εμείς όμορφες και άνετες με τις επιλογές μας! & ευτυχώς για εμάς, οι επιλογές είναι πολλές!

Smile and stay happy! :-)