Οι επικρατέστερες φθινοπωρινές τάσεις του 2019!

Μπορεί ακόμα το ημερολόγιο να γράφει Αύγουστος αλλά τα Happy Sizes, όπως και ο κόσμος της μόδας, βρίσκονται σε φθινοπωρινούς ρυθμούς! Ήδη έχουμε παρακολουθήσει πολλά show με κεντρικό θέμα τους μήνες που έρχονται και είναι αυτονόητο πως τη νέα σεζόν θα κατακλυστούμε από πολλές ιδέες, γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να επιλέξουμε τα highlights και να σας δώσουμε μία γεύση από ότι μας περιμένει. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα hot trends που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και μερικά ακόμα που «ψήνονται»!

Colour Trends


Όσο περνάνε οι μέρες τόσο τα χρώματα στα ρούχα που επιλέγουμε θα γίνονται πιο σκούρα! Προς ποια κατεύθυνση όμως συστήνουν οι ¨ειδικοί¨να στραφούμε για τις νέες μας επιλογές; Μα φυσικά ψηφίζουν Burn it up, ή αλλιώς τα "καμμένα" χρώματα. Μπορεί το ροζ να είχε την τιμητική του το 2018, τώρα όμως ήρθε η ώρα για τα σκούρα χρώματα να πάρουν τα ηνία και να κυριαρχήσουν στις φθινοπωρινές επιλογές μας.

Ξεκινάμε με τις κλασικές επιλογές που παραμένουν πάντα στην κορυφή της λίστας μας. Το σκούρο πορτοκαλί, κατά κόσμον εκάι, η ώχρα και το μαύρο, είναι η must επιλογή για όσους θέλουν να είναι πιο συντηριτικοί ή safe με τις αποχρώσεις των ενδυμάτων τους και τους ανάλογους συνδυασμούς.

Ασύμμετρη εκάι πουκαμίσα με γιακά Αμάνικη μπλούζα με δαντέλα στο ντεκολτέ σε χρώμα ώχρα Μαύρη τουνίκ με κουμπάκια και βολάν

Από την άλλη πλευρά, για τους πιο τολμηρούς, το μωβ, το λαδί και το bottle green είναι τα χρώματα που ξεχωρίζουν και μπορούν να κάνουν την διαφορά στην εμφάνισή σας. 

Μωβ μπλούζα φλάμα με κέντημα  Λαδί μπλούζα με V στο πίσω μέρος  Αέρινη πράσινη μπλούζα με έναν ώμο και παγιέτες



Coming Soon

Όπως προαναφέρθηκε, οι φθινοπωρινές ιδέες τώρα μόλις ξεκινάνε και να είστε σίγουροι πως μας περιμένει μία σεζόν γεμάτη hot trends και ξεχωριστές επιλογές για όλες τις γυναίκες, σε όλα τα μεγέθη! Τα Happy Sizes ετοιμάζονται πυρετωδώς για την άφιξη αυτής της νέας σεζόν και γι' αυτό θέλουμε να σας δώσουμε ένα μικρό sneak peek για τα προιόντα που θα κάνουν την εμφάνισή τους σύντομα!

Δεν θα μπορούσε να λείπει ποτέ από την ντουλάπα μας και είναι για ακόμη μία φορά top επιλογή για το φθινόπωρο. Μα φυσικά και μιλάμε για το leather. Φορέματα, jackets, φούστες, ότι μπορείτε να... ονειρευτείτε θα το βρείτε σε leather, με τους κορυφαίους σχεδιαστές να δείχνουν ιδιαίτερη αγάπη προς τα leather παντελόνια, όπως ο Bottega Veneta και ο Tom Ford.

Tom Ford

Από τα κυριότερα trend που κυριάρχησαν στα show ήταν η Κάπα, όπως αυτές από τους οίκους Chanel και Chloé, αντίστοιχα. Μπορεί να λειτουργήσει ως εναλλακτική του denim jacket, ενώ  οι διαφοροποιήσεις που μπορεί να έχει, κάνουν την Κάπα το ιδανικό «αξεσουάρ» για κάθε ώρα της ημέρας. 

Chloé

Και επειδή οι θερμοκρασίες ολοένα και θα χαμηλώνουν, η ιδανική επιλογή για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι το κουστούμι σε androgynous style. Οι Gabriela Hearst και η Ports 1961 έδειξαν τον δρόμο και κατάφεραν να αναδείξουν την sexy πλευρά ενός κουστουμιού, όπως επίσης και τα κουστούμια της Argent, με τις πολλαπλές κρυφές τσέπες, που σου επιτρέπουν να αφήσεις την τσάντα σπίτι!

Gabriela Hearst


Είστε έτοιμες για τη νέα σεζόν; Πείτε μας για τι ανυπομονείτε περισσότερο στα Social Media: Facebook | Instagram

Smile and Stay Happy!