Καλεσμένη και "οπλισμένη" με... στυλ!

Αύγουστος, ήλιος, θάλασσα, διακοπες και.. γάμοι! Όλοι ξέρουμε πως αυτή η περίοδος είναι η πιο hot και από άποψη θερμοκρασίας, αλλά και από τις γαμήλιες υποχρεώσεις που προκύπτουν. Όταν έρχεται, λοιπόν, εκείνη η ώρα πρέπει να είμαστε έτοιμες να εντυπωσιάσουμε και δείξουμε την πιο κομψή και sexy πλευρά μας και γιατί όχι, να κλέψουμε την παράσταση! Τα Happy Sizes διαθέτουν επιλογές για όλα τα γούστα και για όλα τα μεγέθη και γι' αυτό δημιουργήσαμε αυτή τη λίστα για να σας εμπνεύσουμε:

Φόρεμα maxi με sparkly μπούστο σε χρώμα μπεζ
Αν είστε λάτρης των φορεμάτων, τότε ένα maxi φόρεμα σε μπεζ χρώμα με μεγάλο v στο μπούστο είναι το ιδανικό για να κάνετε μία glamorous εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.
Φόρεμα maxi με sparkly μπούστο σε χρώμα μπεζ

Maxi φόρεμα με παγιέτες στο χρώμα της πούδρας
Μία ακόμα επιλογή είναι ένα maxi φόρεμα με παγιέτες και στρας, στο χρώμα της πούδρας, με άνοιγμα στο κάτω μέρος και διαφάνεια στο μπούστο. Ιδανικό για μία κλασική εντυπωσιακή εμφάνιση!
Maxi φόρεμα με παγιέτες στο χρώμα της πούδρας

Maxi λευκή σατέν φούστα με τσέπες
Στα Happy Sizes γνωρίζουμε την αξία της φούστας και γι' αυτό σας προτείνουμε μία ξεχωριστή maxi σατέν λευκή φούστα με τσέπες, σε άλφα γραμμή. Διαθέτει τσέπες και φερμουάρ στο πλάι.
Maxi λευκή σατέν φούστα με τσέπες

Λευκό σακάκι με μαύρο φιτίλι και ζώνη
Αν πάλι θέλετε να δώσετε μία αίσθηση αυστηρού/sexy look, τότε ένα λευκό κουστούμι επιβάλλεται! Το λευκό σακάκι με ζώνη και το παντελόνι του που μπορείτε να το βρείτε εδώ, θα σας δώσει αέρα και άνεση!
Λευκό σακάκι με μαύρο φιτίλι και ζώνη

Ντυθείτε, στολιστείτε, ετοιμαστείτε και εντυπωσιάστε! Δείξτε μας το επίσημο look σας στα social media: Facebook | Instagram

Smile and Stay Happy!