Αυτές είναι οι νέες τάσεις για την άνοιξη που έρχεται

Με την κατάσταση που έχει διαμορφώσει στις ζωές μας η νέα πραγματικότητα στην οποία ζούμε, δεν θα ήταν καθόλου αφύσικο να μην έχουν αλλάξει και οι ενδυματολογικές μας συνήθειες. Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, εξελίσσονται και οι τάσεις που αναδεικνύονται και για την άνοιξη του 2021. Δες τες όλες παρακάτω!

ριπ πλεκτα happy sizes

Τα ριπ πλεκτά είναι το νέο second skin!

Είτε τα φοράς στο σπίτι είτε για την βόλτα σου, τα ριπ πλεκτά έχουν την καταπληκτική ιδιότητα να δημιουργούν εύκολα και άψογα looks. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι λόγω της υφής τους σε κάνουν να νιώθεις και να κινείσαι άνετα μέσα σε αυτά. Φανταστικό επίσης είναι ότι αγκαλιάζουν το σώμα υπέροχα και δείχνουν τέλεια και σε μεγάλα μεγέθη.

ζακετες happy sizes

Οι ζακέτες και τα Cardigans επανέρχονται δυναμικά.

Η ανάγκη μας για comfortwear επανάφερε δυναμικά τις ζακέτες με κουμπιά αλλά και τις πιο μακριές που θυμίζουν κιμονό. Θέλεις ένα ρούχο που να μπορείς να το φοράς στον καναπέ σου αλλά να μπορείς να βάλεις το πανωφόρι σου και να βγεις με αυτό και έξω από το σπίτι. Και το θέλεις και μαλακό στην υφή για να σε ζεσταίνει χωρίς να το νιώθεις βαρύ. Με αυτό το σκεπτικό επανήλθαν τώρα όσο ποτέ αυτά τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου. Επίσης, μην ξεχνάς ότι είναι ιδανικά ρούχα για γυναίκες με καμπύλες αφού τις ζακέτες μπορείς να τα φορέσεις είτε ανοιχτά είτε με κλειστά τα κουμπιά τους ανάλογα με το δικό σου στυλ και σωματότυπο!

σετ πλεκτο happysizes

Το νέο bodysuit είναι πλεκτό!

Ποιος είπε ότι τα πλεκτά βγαίνουν μόνο σε μπλούζες; Φέτος επανέρχονται δυναμικά τα απαλά πλεκτά και βαμβακερά σετ από μπλούζες και παντελόνια που δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο casual σύνολο. Και φυσικά πέρα από εκρού και μαύρο που είναι πάντα τα βασικά χρώματα που ποτέ δεν θα σε απογοητεύσουν, για την φετινή άνοιξη τα χρώματα που προτείνει η ίδια η Pantone είναι φωτεινά και αισιόδοξα εμπνευσμένα από την ίδια την φύση. Την τιμητική τους έχουν ιδιαίτερα το ροζ, σε όλες του τις εντάσεις και αποχρώσεις αλλά και παστέλ χρώματα ιδιαίτερα του λιλά και του πράσινου της χλόης.