New York Fashion Week: Οι εμφανίσεις που μας μαγνήτισαν!

Αχ New York, New York, λαμπερή, εκθαμβωτική και ανατρεπτική όπως πάντα. Για μία ακόμη χρονιά, η αγαπημένη μας πόλη φιλοξενεί το πολυαναμενόμενο New York Fashion Week. Δεκάδες σχεδιαστές με ξεχωριστά στυλ, ξεκινώντας από σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 14 Σεπτεμβρίου, δηλώνουν έτοιμοι να ταράξουν τα «νερά» . Σίγουρα, πάνω στις πασαρέλες θα γραφτούν πολλά «στυλιστικά χιλιόμετρα», αλλά τεράστιο ενδιαφέρον έχει να δούμε και τι φορέθηκε από τους λαμπερούς και αγαπημένους μας καλεσμένους στα show. Πάμε να πάρουμε μία γεύση από τους δρόμους της Νέας Υόρκης:

#Delilah Belle: Προτίμησε την κλασική και sexy επιλογή του full denim, με ένα denim light blue jean και ένα denim jacket σε αντίστοιχο χρώμα. Για να τα συνδυάσει επέλεξε ένα daily λευκό top, δημιουργώντας ένα σύνολο που μπορεί κάλλιστα να μας συνοδεύσει από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Denim CollectionJean jacket σε denim blue χρώμαΤοπ satin εκρούΠαντελόνι jean denim blue σε ίσια γραμμή με κεντήματα


#StreetStyle: Τα παντελόνια με ρίγες είναι η HOT τάση της περιόδου και αυτό αποτυπώνεται και στις επιλογές των παρευρισκόμενων στα show του NYFW. Επίσης, οι γήινες αποχρώσεις, όπως το ανθρακί και το καφέ, ετοιμάζονται να «κλέψουν την παράσταση» στις φθινοπωρινές και χειμερινές τάσεις και γι’ αυτό τα Happy Sizes ετοιμάζουν νέες κολεξιόν γεμάτες από τα αγαπημένα σας χρώματα!


Athletic Collection Μπλε hi-lo μπλουζοφόρεμα με τσέπες και φιτίλι  Satin-like marble αμάνικο τοπ με γιακά και φερμουάρ

#Marquita Pring: Διάλεξε ένα μαύρο Leather σορτσάκι με μισάνοιχτο Plaid πουκάμισο στις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου, για μία πιο casual, sexy εμφάνιση, ένα outfit το οποίο μπορείτε να βρείτε στις συλλογές των Happy SIzes, σε όλα τα νούμερα.

Leather Collection Leather-like mini φούστα με τσέπες σε μαύρο χρώμα Μαύρη καρό πουκαμίσα με 3/4 μανίκια

#StreetStyle: Το μωβ είναι ένα από τα χρώματα που θα μας απασχολήσει την επόμενη σεζόν, που πλησιάζει πλέον με γοργούς ρυθμούς, και εννοείται πως δεν θα έλειπε από τους δρόμους της Νέας Υόρκης. Μωβ joggers παντελόνι σε συνδυασμό με άσπρο t-shirt; ¨Ενα σύνολο που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ντουλάπα!

Purple Collection Παντελόνι τύπου joggers σε μωβ χρώμα

#Joy Corrigan: Μαύρο maxi φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες, επέλεξε το συγκεκριμένο μοντέλο, συνοδεύοντάς το με μαύρη τσάντα χειρός και μαύρα τακούνια. Μία εντυπωσιακή αλλά και άνετη επιλογή για να τραβήξετε τα βλέματα, σε οποιαδήποτε glamorous περίσταση!

Βραδινή Collection Maxi μαύρο φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες

#StreetStyle: Το office look είναι μία σταθερή αξία που μπορεί να αναδείξει την sexy πλευρά μας, συνοδεύοντάς μας σε όλες μας τις υποχρεώσεις, όπως αποδεικνύεται και αυτή την εβδομάδα στην Νέα Υόρκη. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μάυρο παντελόνι με λευκές ρίγες, ενώ ετοιμάζονται και νέες αφίξεις από τα Happy Sizes, οπότε μείνετε συντονισμένες!

Office Look Μαύρο παντελόνι με λευκές ρίγες και λάστιχο

Εμφανίσεις που σίγουρα μας μεταφέρουν στις τάσεις που θα επικρατήσουν τους φθινοπωρινούς μήνες! Ποια εμφάνιση σας μαγνήτισε; Πείτε μας στα social media: Facebook | Instagram

Smile and Stay Happy :)