Happy τριήμερο: Πως να περάσετε ευχάριστα αυτές τις μέρες!

Επιτέλους έφτασε εκείνη η στιγμή, εκείνη που περιμένουμε όλοι με αγωνία, ναι καλά καταλάβατε, αναφερόμαστε στο τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου! Είναι η ευκαιρία μας να ξεκουραστούμε, να μοιραστούμε χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους και εννοείται να αναδείξουμε τα υπέροχα ρούχα που έχουμε μέσα στην ντουλάπα μας! Οι απαντήσεις είναι πολλές, στο ερώτημα τι να κάνω αυτό το τριήμερο, αλλά τα Happy Sizes διάλεξαν τις top τέσσερις επιλογές, πάντα σε συνδυασμό με το κατάλληλο συνολάκι για την περίσταση. Πάμε να δούμε που θα περάσουμε αυτές τις ημέρες!

1) Καφές με την παρέα σου

Μετά από καιρό, βάζετε τις υποχρεώσεις σας στην άκρη και ξαναβρίσκεστε με τους αγαπημένους σας φίλους, πίνοντας έναν ζεστό καφέ. Φυσικά και είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τους δείξετε την νέα σατέν ολόσωμη φόρμα που αγοράσατε, η οποία διαθέτει λάστιχο στη μέση και στο κάτω μέρος, δίνοντάς σας έναν sexy αέρα, διαθέσιμο για όλα τα μεγέθη! 

Σατέν ολόσωμη φόρμα σε μαύρο χρώμα


2) Πικ-Νικ με την οικογένειά σου

Ο καιρός επιτρέπει ακόμα τις «εξωτερικές» δραστηριότητες, οπότε είναι μία καλή ευκαιρία να πάρετε την οικογένειά σας και να επισκεφτείτε ένα κοντινό πάρκο, εξοπλισμένες με όλα τα απαραίτητα, όπως για παράδειγμα σνακς, νερό, χυμός και άνετα ρούχα! Επιλέξτε ένα μαύρο τζιν, που προσφέρει άνεση και τονίζει υπέροχα τις καμπύλες μας, μαζί με μία γκρι πλεκτή μπλούζα ενώ για προστασία από το κρύο η σίγουρη επιλογή είναι το μπορντώ αμάνικο μπουφάν καταφέρνει να σε κρατάει ζεστή, ενώ παράλληλα δίνει και χρώμα στην εμφάνισή σου!


Straight jean σε μαύρο χρώμαΑμάνικο jacket με κουκούλα σε μπορντώ χρώμαΓκρι πλεκτή μπλούζα με ρίγα στη λαιμόκοψη


3) Αθλητική "περιπέτεια" με το ταίρι σου

Για εσάς που προτιμάτε την άσκηση, η πρότασή μας είναι να εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό και να πείσετε το ταίρι σας να σας συνοδέψει σε μία εμπειρία πέρα από τα συνηθισμένα! Είτε διαλέξετε έναν περίπατο σε ένα κοντινό πάρκο είτε αποφασίσετε να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα της περιοχής σας, ένα είναι το σίγουρο: Πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένες! Φορέστε ένα αθλητικό κολάν με διαφάνεια στους μηρούς, το οποίο διαθέτει ελαστικό ύφασμα κατάλληλο για τέτοιου είδους εξορμήσεις, συνοδέψτε το με ένα μαύρο training μπλουζάκι και προαιρετικά μία αθλητική ζακέτα φούτερ στις ίδιες αποχρώσεις. 

Μαύρο αθλητικό κολάν με διαφάνεια στους μηρούςΜαύρη training μπλούζα με διαφάνεια στο μανίκι


4) Σπιτική ηρεμία με τον… εαυτό σου

Αφού τελειώσουν όλες οι συναντήσεις με τον κύκλο μας, είναι σημαντικό να πάρουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε στο σπιτικό μας, βρίσκοντας χρόνο να μείνουμε μόνοι μας. Η καθημερινότητα δεν μας αφήνει πολλά περιθώρια, ώστε να βρίσκουμε την ηρεμία μας, οπότε όταν έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε καλό είναι να γίνεται η προτεραιότητά μας! Σε αυτήν την περίπτωση φορέστε τις πολύχρωμες πυτζάμες σας, σε ροζ αποχρώσεις ή σε λεοπάρ, και απολαύστε την ησυχία του σπιτιού σας! 

 Πυτζάμα σετ βαμβακερή με animal print σε μαύρο χρώμαΠυτζάμα σετ βαμβακερή με σχέδιο πουλάκια σε γκρι ροζ χρώμα

Ό,τι και να επιλέξετε να κάνετε, τα Happy Sizes σας εύχονται να έχετε ένα Happy τριήμερο!