Πώς να συνδυάσεις τα denim items σου

Το denim είναι πάντα και σε όλες τις σεζόν από τους πρωταγωνιστές της γυναικείας ντουλάπας. Και πώς να μην είναι, αφού μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά υφάσματα και πανωφόρια και να δημιουργήσει συνδυασμούς για όλα τα στυλ αλλά και τους σωματότυπους. Πώς θα το φορέσεις όμως με τρόπο που να δείχνει ότι είσαι κορίτσι ενημερωμένο για τα trends??

jeans μεγαλα μεγεθη

Denim on denim

Δεν είναι κάτι καινούριο σαν συνδυασμός, όμως χρειάζεται την προσοχή σου για να βγει ένα σύνολο σωστά στημένο. Αν επιλέξεις blue denim σιγουρέψου ότι θα ανήκουν και τα δύο κομμάτια που θα συνδυάσεις στην ίδια χρωματική παλέτα του μπλε και όχι να είναι διαφορετικός τόνος του ίδιου χρώματος. Έτσι δημιουργείς ένα συμμετρικό σύνολο που παραπέμπει σε jumpsuit, μακραίνει τη σιλουέτα και βοηθάει να αναδειχτούν και τα ρούχα σε μεγάλα μεγέθη.

Ένας ακόμη ασφαλής τρόπος να φορέσεις denim on denim είναι να συνδυάσεις ένα μαύρο denim παντελόνι με ένα μπλε denim πουκάμισο ή jacket. Το μαύρο χαρίζει πάντα μια πιο λεπτή σιλουέτα όσο μεγάλο νούμερο και αν είναι. Επίσης, έτσι δίνεις έμφαση στο επάνω μέρος του σώματος, πράγμα ιδιαίτερα κολακευτικό για σωματότυπους αχλάδι.

denim πουκαμισα μεγαλα μεγεθη

Τα πουκάμισα αγαπάνε το denim

Εδώ πρόσεξε το ύφος και τις αναλογίες. Δηλαδή αν επιλέξεις ένα boot-cut ή ένα straight denim παντελόνι διάλεξε να το συνδυάσεις με μπλούζα ή πουκάμισο που να μην είναι oversized αλλά να αγκαλιάζει το σώμα σου ώστε να σου δημιουργεί όσο καλύτερα το σχήμα της κλεψύδρας.

Αν αγαπάς τα skinny jeans, τι καλύτερο από το να τα συνδυάσεις με ένα oversized πλεκτό ακόμη και σε έντονο χρώμα ώστε να δημιουργήσεις ένα casual αλλά ταυτόχρονα θηλυκό και επιμελημένο σωστά look.

denim φορεμα μεγαλα μεγεθη

Κάνε την ανατροπή με μακριές τουνίκ ή μπλουζοφορέματα

Έχεις στην γκαρνταρόμπα σου κομμάτια που θεωρείς ανοιξιάτικα αλλά θα ήθελες να μπορείς να τα συνδυάσεις και με χειμερινά looks? Με τα denim μπορείς! Οι τουνίκ και οι μακριές πουκαμίσες σου μπορούν να φορεθούν άνετα με ένα denim παντελόνι και να τις φέρεις στην πιο χειμωνιάτικη εκδοχή τους φορώντας ένα basic πλεκτό από κάτω. Έτσι καταφέρνεις και να δημιουργείς πετυχημένα layering και να μην κρύβεις το ρούχο που θέλεις να αναδείξεις.

Τέλος, οι ασσυμετρίες σε μπλούζες, τουνίκ και μπλουζοφορέματα είναι ιδανικές για να φορεθούν και με πιο χαλαρά πατρόν denim παντελόνια. Μάλιστα είναι ένας έξυπνος τρόπος να  δημιουργήσεις το οπτικό εφέ που εσύ θέλεις, ώστε με έξυπνο τρόπο να τονίσεις τα σημεία που εσύ θέλεις και να κρύψεις άλλα που εσύ θα επιλέξεις ανάλογα με τον σωματότυπο σου.