Pregnancy Fashion Tips - Στιλιστικές συμβουλές για chic εμφανίσεις και στην εγκυμοσύνη!

 

Η εγκυμοσύνη είναι αναμφίβολα μια από τις πιο μαγικές περιόδους που ζει μια γυναίκα. Η μαγεία αυτή όμως συνοδεύεται με αλλαγές στο σώμα και στη διάθεση της μέλλουσας μανούλας, γεγονός που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, ειδικά για μια γυναίκα που βιώνει την εγκυμοσύνη για πρώτη φορά. Οι αλλαγές αυτές όμως δεν θα πρέπει να σε εμποδίσουν από το να χαρείς το σώμα σου και να απολαύσεις τη μοναδική εμπειρία της εγκυμοσύνης.

Οι περισσότερες γυναίκες φορούνε τα συνηθισμένα ρούχα τους μέχρι περίπου τον 3ο μήνα. Από τον 4ο-5ο μήνα και έπειτα συνήθως χρειαζόμαστε μεγαλύτερα ρούχα όπως και εσώρουχα.

Όσον αφορά το κομμάτι των ρούχων, τα Happy Sizes είναι δίπλα σε κάθε μέλλουσα μανούλα με στιλιστικές συμβουλές και προτάσεις που θα σε κάνουν να παραμείνεις στιλάτη και άνετη όσο περιμένεις το μωράκι σου.

 

  •  Πες ναι στην άνεση!

Καθώς φουσκώνει η κοιλίτσα, ένα σφιχτό ρούχο ίσως είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, ειδικά στη συγκεκριμένη περιοχή. Προτείνουμε άνετα φορέματα σε άλφα γραμμή, σε mini, midi ή maxi μήκος, άνετες παντελόνες με φαρδιά μπάσκα από ελαστικό jersey ύφασμα ή και λινές, όπως και μπλουζοφορέματα συνδυαστικά με κάποιο biker κολάν για τώρα το καλοκαίρι.

 

  • Τόνισε τα δυνατά σου σημεία

Οι fashion experts προτείνουν να επιλέξεις ρούχα που θα δώσουν τη ψευδαίσθηση της πιο μακριάς σιλουέτας όπως μπλούζες και φορέματα με V-neck λαιμόκοψη, ή με κουμπιά μπροστά, όπως και ριγέ κάθετο μοτίβο.

 

  • Μην κρύβεις την κοιλιά σου!

Το να μεγαλώνει μέσα σου μια νέα ζωή είναι κάτι συναρπαστικό και θέλουμε όλες οι γυναίκες να νιώθουν περήφανες για τις νέες καμπύλες τους. Ένα εφαρμοστό φόρεμα από ελαστικό ύφασμα μπορεί να είναι το ίδιο άνετο με ένα με πιο loose γραμμή. Η ριπ πλέξη είναι μια ιδανική επιλογή για την μέλλουσα μανούλα που θέλει να αναδείξει το σώμα της. Επίσης, μια midi pencil  ψηλόμεση φούστα που αγκαλιάζει το σώμα αποτελεί μια πολύ stylish επιλογή συνδιαστικά με ένα T-Shirt σε πιο loose γραμμή.

 

  • Διάλεξε υφάσματα που αφήνουν το δέρμα να αναπνέει

Ειδικά για τις εγκυμονούσες κατά τη περίοδο του καλοκαιριού, το ύφασμα παίζει βασικό ρόλο στο ντύσιμο καθώς η ζέστη είναι ένας παράγοντας που μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητα μας. Επέλεξε άνετα ρούχα από βαμβάκι, μετάξι ή βισκόζη, όπως και σατέν ή ελαστικό jersey ύφασμα.

 

  • Μη φοβηθείς το χρώμα!

Το ότι είσαι έγκυος δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να ακολουθήσεις τα trends και τη μόδα! Μην περιορίσεις τον εαυτό σου σε ουδέτερα χρώματα, αλλά τόλμησε να παίξεις και να πειραματιστείς. Τα έντονα χρώματα αποτελούν ένα βασικό κομμάτι για μια μοντέρνα γκαρνταρόμπα. Είναι γνωστό άλλωστε πως μας φτιάχνουν τη διάθεση και αυξάνουν την αυτοπεποίθηση μας.

 

  • Κάνε τα φορέματα τον καλύτερο σου φίλο!

Τα φορέματα είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το πιο easy-to-wear ρούχο, καθώς χρειάζονται ιδιαίτερο styling. Στα happy sizes διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από φορέματα με άνετη διάθεση, σε mini, midi ή maxi μήκος, σε άλφα ή ίσια γραμμή και σε πολλά σχέδια και χρώματα. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει και εντυπωσίασε σε βραδινές ή casual εμφανίσεις.
Βρες όλα τα φορέματά μας εδώ: https://happysizes.gr/gr/endymata/foremata.html

 

 

Η αλλαγή στο σωματότυπο μιας γυναίκας, δεν πρέπει να επηρεάζει το τι μπορεί ή δεν μπορεί να φορέσει. Άλλωστε όλα τα σώματα είναι υπέροχα και οι αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι για καλό σκοπό. Σκέψου πως έχεις μπροστά σου 9 μήνες για να ανοίξεις τους ενδυματολογικούς σου ορίζοντες και να αναβαθμίσεις το στυλ σου όσο περιμένεις να κρατήσεις στα χέρια σου το μωράκι σου. 


"To describe my mother would be to write about a hurricane in its perfect power. Or the climbing, falling colors of a rainbow." - Maya Angelou.

 

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα

Stay happy and enjoy your body!

Μαρία (The Happy Sizes Team)