Say Yes to a bridal dress!

Μετά το Πάσχα και την Πρωτομαγιά, μπήκαμε και επίσημα στην νυφική περίοδο! Νυφούλες μου πλησιάζει η ώρα που ονειρευόσασταν και γι'αυτό πρέπει να βιαστούμε να βρούμε το ιδανικό νυφικό. Ποιό είναι το κατάλληλο νυφικό; Μα φυσικά αυτό με το οποίο θα είστε κομψές και elegant, όπως αρμόζει σε κάθε πριγκίπισσα. Πάμε να δούμε lace insired dress για τις ρομαντικές, minimal για τις λάτρεις του basic και off white για τις πιο τολμηρές.

Lace Inspired

 Η δαντέλα είναι ένα από τα διακοσμητικά στοιχεία που έχει συνδιαστεί με τον ρομαντισμό και την αγνότητα, αποτελεί statement στον χώρο των νυφικών φορεμάτων.

Στους γάμους της χρονιάς που πέρασε, έχουν μείνει αξιομνημονευτες οι εμφανίσεις της Gwyneth Paltrow και της Karlie Kloss με νυφικά φορέματα όλο δαντέλα.
 
H Gwyneth Paltrow επέλεξε για τον γάμο της, classy δημιουργία του Valentino. Η  Karlie Kloss έκλεψε τις εντυπώσεις με το ρομαντικό αραχνοΰφαντο νυφικό της που εστίαζε στα total lace μανίκια, δημιουργία του Dior.

 

Εμείς επιλέξαμε να εντάξουμε την δαντέλα τόσο σε total lace wedding dress όσο και εστιασμένα μόνο στο μπούστο.

Για μια πιο Boho προσέγγιση, προτίνουμε total lace φόρεμα off shoulders με μεγάλα κεντητά λουλούδια και σκίσιμο στο κάτω μέρος.


 Για μεγαλύτερη εστίαση στο πάνω μέρος, προτείνουμε σχέδια με λεπτομέρειες δαντέλας μόνο στο πάνω μέρος ενώ η φούστα παραμένει ήσυχη.

Tip: Σε περίπτωση που επιλέξετε το νυφικό σας χτένισμα να αφήνει ακάλυπτη την πλάτη από τα μαλλιά σας, εκμεταλευτείτε το, επιλέγοντας νυφικό φόρεμα με ιδιαίτερο άνοιγμα στο πίσω μέρος. Εξάλλου κατά την ώρα του μυστηρίου, όλοι κοιτάνε το νυφικό από την πίσω πλευρά.. ;-)

 Για ακόμη περισσότερη εμφαση και λάμψη στο μπούστο, συνδιάσαμε lace με sequin στοιχεία.

    

Minimal

Η επιλογή minimal νυφικού φορέματος είναι ιδανική σε περίπτωση που επιθυμείτε μια απλή τελετή στο Δημαρχείο ή απλά σας αρέσει να ξεχωρίζετε με την απλότητά σας! Η αλήθεια είναι πως είναι μια πολύ καλή λύση καθώς τις περισσότερες φορές το νυφικό φόρεμα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με μερική ή και καθόλου τροποποίηση!

Η Meghan Markle σε έναν κυριολεκτικά πριγκιπικό γάμο, με το λιτό και απέριττο νυφικό της φόρεμα, μας αποδεικνύει πως μπορούμε να καταπλήξουμε με την απλότητά μας!

 

Εμείς σας προτίνουμε minimal φόρεμα σε ίσια γραμμή με μουσελίνα.

Μια άλλη έξυπνη λύση είναι ο συνδιασμός top με λευκή maxi φούστα με πιέτες.

 

Συνδιάστε το με απλό λευκό crop top για minimal εμφάνιση ή συνδιάστε το με λαμπερό μπούστο για περισσότερη έμφαση στην εμφάνιση.

Off White

Και ενώ στην Ελλάδα το νυφικό έχει συνδεθεί με το λευκό χρώμα, σε άλλες χώρες όπως η Ινδία, σύνηθες φαινόμενο είναι ακριβώς το αντίθετο! Δηλαδή η επιλογή έντονου χρώματος νυφικού. Το colourfloul νυφικό φόρεμα μπορεί να μην έχει διαδοθεί ιδιαίτερα, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει παρατηρηθεί μία τάση προς ροζ, μπεζ, εκρού τόνους.

Για εσάς που σας αρέσει να κάνετε την διαφορά, σας έχουμε ετοιμάσει προτάσεις με φορέματα σε ανοιχτόχρωμους τόνους που μπορούν κάλλιστα να φορεθούν ως νυφικό!

Με δαντέλα ή χωρίς, σε λευκό χρώμα ή όχι, βρείτε το νυφικό φόρεμα που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστές! Είστε οι πρωταγωνίστριες της ημέρας και δικαιωματικά όλα τα φώτα θα είναι πάνω σας! Ευχαριστηθείτε την γιατί σας αξίζει! Η ώρα η καλή!

Smile & Stay Happy! :-)