Spring Must Have - Casual Style

Τέρμα τα ψέματα! Ήρθε ο Απρίλης και μαζί με τον όμορφο καθημερινό του ήλιο ανεβάζει όλο και περισσότερο την ανοιξιάτικη διάθεσή μας! Κι επειδή είναι ωραίο να έχουμε διάθεση κάθε μέρα & όλη μέρα αφιερώσαμε το σημερινό μας άρθρο στο καθημερινό ντύσιμο και στα casual trends για να νιώθουμε όμορφα στη δουλειά, στην βόλτα, στον καφέ και σε όλες τις καθημερινές μας δραστηριότητες! ;-)

Casual de Pastel

Τα pastel χρώματα θυμίζουν macarons και γεύσεις παγωτού (γι ‘αυτό τις αποχρώσεις αυτές τις ονομάζουμε και sorbet hues). Αυτή η συσχέτιση των pastel χρωμάτων με τα γλυκά είναι πιθανόν και η αιτία για την οποία τα χρώματα αυτά μας αποπνέουν μια εύθυμη διάθεση. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, παρά να είναι μία από τις ιδανικές επιλογές για το ξεκίνημα της ημέρας μας και όχι μόνο! Οι οίκοι Givency, Stella Mccartney και Valentino τα έχουν εντάξει στις φετινές collections τους S/S 2019!

Εμείς τα παρουσιάσαμε σε casual collection ώστε να μπορούμε να τα φοράμε 24/7!

Κάνε click εδώ και δες όλη την pastel collection μας!

 


Show some shoulder 

Εύκολο, απλό αλλά συγχρόνως τόσο sexy, το top που αναδεικνύει τους ώμους επικρατεί και φέτος. Εμπνευσμένο από τα 80s', έχει επιστρέψει ξανά στο προσκήνιο τα τελευταία δυο χρόνια με σκοπό να εδραιωθεί. Έντονη παρουσία βλέπουμε στις collections των Preen, Christofer Kane και Self-Potrait.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση παρουσίασε και ο οίκος Oscar de la Renta στη συλλογή του Spring 2019 με συνδυασμό off-shoulder μακρυμάνικου με αέρινη φούστα δίνοντας μια πιο boho προσέγγιση.

Εμείς παρουσιάσαμε τo trend σε ιδιαίτερα tops αλλά και σε ελαστικές οff-shoulder, cold-shoulder και one-shoulder μπλούζες ως ένα σημαντικό κομμάτι της must-have κατηγορίας της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας!

Κάνε click εδώ και δες όλη την off-shoulder collection μας!

Hello, High & Low

Must-have της σεζόν είναι επίσης τα ασύμμετρα ρούχα, τα οποία παρουσίασαν αρκετοί διάσημοι οίκοι όπως οι Dior, Marcel Ostertag και Jacquemus.

Η ασυμμετρία βγάζει ένα ξεχωριστό στυλ και δημιουργεί μια αέρινη αίσθηση κατά την κίνηση, προσδίδοντας χάρη και θηλυκότητα ενώ παράλληλα κολακεύει ιδιαίτερα την σιλουέτα μας! Είτε με εφαρμογή στο μπροστά και το πίσω μέρος του ρούχου, είτε στην δεξιά με την αριστερή πλευρά του ή απλά και μόνο στο τελείωμά του, το high low trend ήρθε για να μείνει.

Φέρνοντας την μόδα από την πασαρέλα στην casual εκδοχή της, παρακάτω θα δούμε το high low trend σε πουκαμίσες, φορέματα & μπλουζοφορέματα με αέρινη χορευτική διάθεση!

Είτε είμαστε fashion lovers όμως είτε όχι, είναι ωραίο να περιποιούμαστε καθημερινά την εμφάνιση μας. Όπως είπε και η Coco Chanel '' Κάθε μέρα είναι μια επίδειξη μόδας και ο κόσμος είναι η πασαρέλα μας''!

Smile & Stay Happy ;-)