Summer in the city: Πως να "αποδράσετε" μέσα στην πόλη!

Μπορεί για μερικούς το καλοκαίρι να είναι η ιδανική περίοδος για διακοπές, αλλά υπάρχουν εκείνοι που απολαμβάνουν την ησυχία που προσφέρει μία άδεια πόλη ή ίσως ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που δεν κατάφεραν να «αποδράσουν». Όποιος κι αν είναι ο λόγος που μείνατε στην πόλη, τα Happy Sizes σας προτείνουν 5 κοντινές «εξορμήσεις» ώστε να κάνετε πιο διασκεδαστική την παραμονή σας!

 

Καφές

Σίγουρα δεν πρόκειται για μία νέα πρόταση, αλλά η έλλειψη της πολυκοσμίας δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε πολλά νέα μέρη, φορώντας ένα αεράτο midi φόρεμα με τύπωμα καλοκαιρινούς ανανάδες!

Φόρεμα με ανανάδες και δέσιμο στην μέση


Βόλτα στα αξιοθέατα

Πόσες φορές έχετε επισκεφτεί τα αξιοθέατα της δικής σας πόλης; Αν η απάντηση είναι μία φορά με το σχολείο τότε ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό. Φορέστε μία άνετη μπλε βερμούδα και ένα νεανικό άσπρο t-shirt και ανακαλύψτε την πόλη σας!

Μπλε βερμούδα με λάστιχο στο πίσω μέρος και ρεβέρ


Κοκτέιλ με θέα

Αν πάλι θέλετε να δείτε από άλλη ματιά τον τόπο που μένετε, τότε επιλέξτε ένα maxi εκρού φόρεμα με λουλούδια, που τονίζει υπέροχα τις καμπύλες σας, ανεβείτε σε ένα μαγαζί-ταράτσα και απολαύστε τη θέα που έχει να σας προσφέρει!

Bloom maxi φόρεμα σε εκρού χρώμα


Θερινό σινεμά

Αν πάλι θέλετε να κάνετε το κάτι διαφορετικό, μία επίσκεψη σε ένα θερινό σινεμά είναι μία ιδανική επιλογή! Διαλέξτε μία κλασική ή νέα ταινία, φορέστε ένα ιδιαίτερο εκρού midi φόρεμα με πολύχρωμες λεπτομέρειες και καλή σας διασκέδαση!

Mini εκρού φόρεμα με τύπωμα λουλούδι


Σπίτι

Και για όλες τις «σπιτόγατες», μην ανησυχείτε, το σπίτι αποτελεί πάντα ένα υπέροχο καταφύγιο, γι’ αυτό ντυθείτε άνετα επιλέγοντας ένα λευκό νεγκλιζέ που θα τονίσει την sexy πλευρά σας και καλό σας καλοκαίρι!

Λευκό satin-like νεγκλιζέ με δαντέλα

Ποια είναι η αγαπημένη σας δραστηριότητα στην πόλη; Πείτε μας στα social media: Facebook | Instagram


Smile & Stay Happy! ;-)