Team’s Favorite: Summer Edition!

Φορέματα, πουκάμισα ή τουνίκ; Τα ρούχα που μπορούν να αναδείξουν τις καμπύλες μας είναι πολλά και έτσι, όταν διαλέγουμε, είναι σημαντικό να βάζουμε μέσα την προσωπικότητά μας! Γι’ αυτό, τα μέλη της ομάδας των Happy Sizes «ανασυγκροτήθηκαν» και διάλεξαν το αγαπημένο τους καλοκαιρινό ρούχο, το οποίο τους εκφράζει περισσότερο, με την ελπίδα να σας εμπνεύσουν!

Η “The right Hand” Ανθή, επιλέγει ένα midi φόρεμα σε εκάι χρώμα, που ξεχωρίζει για το δέσιμο στο μπροστινόμέρος όπως και τα κουμπάκια που βρίσκονται στο κάτω μέρος του φορέματος. Κατάλληλο για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις!

Φόρεμα midi με δέσιμο σε εκάι χρώμα

Η E-shop Manager, Λένα, δεν αποχωρίζεται το αγαπημένο της tropical t-shirt με τύπωμα, φυσικά, τους αγαπημένους της ανανάδες! Αυτή η off-shoulders μπλούζα θα γίνει η σταθερή επιλογή στην ντουλάπα σας, αφού τα χρώματα και το δέσιμο στο μπούστο αναδεικνύουν υπέροχα το σώμα μας!

Κοντομάνικη μπλούζα με ανανάδες

Η E-shop Specialist, Μαρία, είναι λάτρης του άσπρου χρώματος και γι’ αυτό διαλέγει ένα midi γκιπούρ φόρεμα, το οποίο είναι 100% βαμβάκι και έτσι μπορεί να την συνοδεύει καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας, χωρίς να χάνει την άνεσή της!

Midi γκιπούρ φόρεμα σε λευκό χρώμα

Η Shipping Manager, Βάσω, έχει ως προτεραιότητα την άνεση και έτσι προτιμά ένα ελαστικό παντελόνι που της δίνει αέρα και κολακεύει τις καμπύλες της, ενώ είναι μέσα στο κλίμα του καλοκαιριού με τα πολύχρωμα σχέδια! 

Ελαστικό 7/8 παντελόνι σε χρώμα μαύρο/φουξ

Η Product Manager, Στεφανία, δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο λευκό off-shoulders μπλουζάκι, το οποίο τονίζει υπέροχα το πάνω μέρος του σώματός της, και γι’ αυτό είναι η πρώτη της επιλογή για μία απογευματινή έξοδο!

Λευκή off-shoulders γκιπούρ μπλούζα

Η Distribution Manager, Καλομοίρα, ψηφίζει, γι’ αυτό το καλοκαίρι, maxi κρουαζέ φόρεμα με πολύχρωμα λουλούδια, γιατί μπορεί να την συνοδεύσει σε κάθε chic περίσταση, χωρίς να χάνει την άνεση και τον αέρα της!

Μαύρο maxi κρουαζέ φόρεμα με φουξ prints

Η Graphic Designer, Ζαφειρώ, δηλώνει σαφής προτίμηση στο πράσινο και στις glam εμφανίσεις και έτσι διαλέγει ένα φωτεινό floral μπλουζοφόρεμα, με την σφιγγοφωλιά στα μανίκια να είναι αυτή η ιδιαίτερη «τσαχπινιά» που κάνουν το ρούχο το αγαπημένο της!

Ασύμμετρο floral μπλουζοφόρεμα σε πράσινο χρώμα

Η Creative & Managing Director, Andy, θέλει να διατηρείται σε glamorous ρυθμούς όλη την μέρα γι’ αυτό διαλέγει μία ανοιχτή εκρού τουνίκ, η οποία διαθέτει τρέσα με παγιέτες και ¾ μανίκια!

Αέρινη εκρού τουνίκ με παγιέτες

Εσείς ποια εμφάνιση θα διαλέγατε; Πείτε μας στα social media: Facebook | Instagram

Smile & Stay Happy! ;-)