Με πάθος για την ανάδειξη της θηλυκότητας και της γοητείας κάθε γυναίκας με καμπύλες και γνώμονα τη μοναδικότητά της, η Happy Sizes by Spyropoulou προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε curvy regular & plus size fashion, bodyshaping και βραδινά ρούχα στο μεγαλύτερο εύρος μεγεθών (38 - 70).

Στυλ, ποιότητα & κομψότητα αλλά κυρίως αντίληψη των πραγματικών αναγκών που έχει από τη μόδα κάθε γυναίκα με καμπύλες, χαρακτηρίζουν κάθε πρόταση της εταιρίας μας.

Έμπνευσή μας αποτελεί η ζουμερή γυναίκα του σήμερα που ξέρει να αγαπάει τον εαυτό της και τους άλλους, ξέρει να γελάει με την ψυχή της, ξέρει να προσφέρει, ξέρει να περνάει όμορφα ενώ παράλληλα φροντίζει να ανταπεξέρχεται στην καθημερινότητα πάντα στολισμένη με το όμορφο χαμόγελό της!

Για αυτή τη γυναίκα που ακτινοβολεί ομορφιά & θετικότητα παρουσιάζουμε μια νέα collection κάθε εβδομάδα ώστε να μπορεί να επιλέγει εκείνη αυτό που θέλει βάσει της δικής της μοναδικής προσωπικότητας.

Με την άριστη και εξειδικευμένη εξυπηρέτησή της να αποτελεί το κίνητρο πίσω από κάθε κομμάτι της εταιρείας μας αλλά και με γνώση και χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μόδας και του γυναικείου ρούχου, παρουσιάζουμε ολοκληρωμένες συλλογές ρούχων και αξεσουάρ οι οποίες προσαρμόζουν άψογα τα τελευταία trends της μόδας στα μεγάλα & curvy regular μεγέθη καθιερώνοντας τη φρεσκάδα & το fashionable image στη μόδα plus size.

Casual & βραδινά φορέματα, μοναδικά εντυπωσιακά ενδύματα για special events, παραμυθένια νυφικά, official outfits, αέρινα σύνολα – διαθέσιμα στα 3 καταστήματά μας στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο e-shop της εταιρείας μας happysizes.gr – τονίζουν τη θηλυκότητα, προσφέρουν άνεση και κολακεύουν τα δυνατά σημεία κάθε γυναίκας που θέλει να είναι πάντα περιποιημένη, chic και stylish.

Copyright © 2020 | Powered by Stonewave