3 staples που δεν πρέπει να λείπουν από την καλοκαιρινή travel bag σας.

Βρίσκεσαι στον πυρετό της προετοιμασίας των καλοκαιρινών σου διακοπών? Ένα από τα θέματα που απασχολεί εμάς τις γυναίκες είναι η οργάνωση της βαλίτσας. Όλες επιθυμούμε να έχουμε μαζί μας τα απαραίτητα, αλλά να μην επιβαρυνόμαστε με περιττά Items. Υπάρχουν λοιπόν, κάποια συγκεκριμένα κομμάτια που έχουν μόνιμη θέση στη travel bag σου, καθώς προσφέρουν άνεση κι ευελιξία, μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικούς τρόπους, ενώ παράλληλα βοηθούν στην δημιουργία super stylish summer looks από το πρωί έως το βράδυ. Θυμήσου ότι όσο απαιτητική κι αν φαντάζει η διαδικασία της βαλίτσας διακοπών, στην πραγματικότητα δεν είναι. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκεφτείς έξυπνα και να επιλέξεις κομμάτια για όλες τις ώρες. Σ’ αυτήν την διαδικασία σου παρουσιάζουμε τα must haves των διακοπών για να παραμείνεις fashionable ακόμα και στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

  • One piece swimwear

Καθώς ετοιμάζεσαι για τις διακοπές σου, δεν γίνεται να λείπουν από την βαλίτσα σου τα μαγιό. Τα bikinis αποτελούν κλασσική επιλογή εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εμείς σου προτείνουμε να στρέψεις την προσοχή σου στα ολόσωμα, καθώς μπορούν να σταθούν σε πλήθος περιστάσεων και να διαμορφωθούν όπως εσύ επιθυμείς. Φόρεσε το στην παραλία, σε συνδυασμό με ένα καφτάνι ή ένα oversized shirt ή χρησιμοποίησε το σαν κορμάκι για denim shorts ή αέρινες παντελόνες μαζί με σανδάλια για τις απογευματινές και βραδινές σου βόλτες.

  • Jumpsuit

Οι ολόσωμες φόρμες ανήκουν στα key-items του καλοκαιριού. Διπλώνουν πολύ εύκολα, και χαρακτηρίζονται από την άνεση, την πρακτικότητα και την ευελιξία. Σου δίνουν την δυνατότητα να δημιουργήσεις super stylish outfits, χωρίς να καταβάλεις ιδιαίτερη προσπάθεια αφού πρόκειται για one piece. Οι εκδοχές τους πολλές ανάλογα με τις ανάγκες σου. Θα τις συναντήσεις από πιο loose μέχρι στενές γραμμές και από neutral μονοχρωμίες μέχρι παιχνιδιάρικα prints. Μπορείς να τις συνδυάσεις με ψάθινα αξεσουάρ, όπως μια τσάντα ή ένα καπέλο.

  • Maxi dresses

Μπορείς πολύ εύκολα να αντικαταστήσεις τις φούστες με maxi dresses. Για ανάλαφρα και «χαλαρά» looks – αυτά δηλαδή που ταιριάζουν στις διακοπές – συνδύασε τα με χαμηλό σανδάλι για ένα summer look.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε το εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο

The happy sizes team