4 Items που πρέπει να ψωνίσεις στις εκπτώσεις

Όλοι μας χαιρόμαστε και απολαμβάνουμε το καλοκαιράκι, όχι όμως μόνο για τις διακοπές αλλά και για τις καταπληκτικές εκπτώσεις των καταστημάτων! Οι εκπτώσεις είναι η ευκαιρία που περίμενες για να επενδύσεις σε βασικά κομμάτια που θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση όταν θα ψάχνεις τι να φορέσεις και θα αποτελέσουν τον καμβά για look γεμάτα στυλ.

Αρχίσε με ένα κλασικό τζιν που μπορεί να σε συνοδεύσει σε πολλές περιστάσεις. Επιλέξε ένα τζιν καμπάνα, το οποίο κολακεύει και «ψηλώνει» το κορμί.

Συνδύασε το με ένα σατέν πουκάμισο για επίσημες εμφανίσεις ή με ένα τοπ για πιο καθημερινές εξορμήσεις.

 

Little black dress

Καμία γυναικεία ντουλάπα δεν είναι πλήρης χωρίς ένα μαύρο φόρεμα.

Αυτό το κομμάτι είναι πολύπλευρο και κατάλληλο για ποικίλες περιστάσεις. Είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο, είτε για ένα επαγγελματικό γεύμα, το μαύρο αυτό φόρεμα θα σε βγάλει πάντα ασπροπρόσωπη.

Εμπριμέ πουκάμισο/μπλούζα για διακριτική κομψότητα

Οι εκπτώσεις είναι η ιδανική ευκαιρία να προσθέσεις λίγο χρώμα στη γκαρνταρόμπα σου. Ένα εμπριμέ πουκάμισο ή μπλόυζα μπορεί να δώσει φρεσκάδα και ζωντάνια στα look σου. Επίλεξε το σύμφωνα με το προσωπικό σου στυλ και συνδυάστε το με λευκό παντελόνι ή και με κομψή φούστα.

Το αξεσουάρ που ολοκληρώνουν κάθε εμφάνιση

Τέλος, μην ξεχάσεις να επενδύσεις σε αξεσουάρ που μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε εμφάνιση. Μία ζώνη, μια κομψή τσάντα ή ακόμη και ένα εντυπωσιακό κολιέ μπορούν να προσθέσουν λάμψη και προσωπικότητα και στο ντύσιμό σου. Αναζήτησε αυτά τα αξεσουάρ κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων καθώς μπορείς να αποκτήσεις εντυπωσιακά κομμάτια σε πολύ οικονομικές τιμές.

 

 

Με αυτά τα τέσσερα βασικά κομμάτια γκαρνταρόμπας, μια γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει ατελείωτους συνδυασμούς και να είναι έτοιμη για κάθε περίσταση.

 

Το κλειδί είναι η ποιότητα, όχι η ποσότητα. Επενδύοντας σε καλά κατασκευασμένα κομμάτια, μπορείς να δημιουργήσεις μια γκαρνταρόμπα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο και θα σου παρέχει ατελείωτες επιλογές. Σκέψου τα ρούχα ως μακροπρόθεσμη επένδυση στο στυλ και την εμφάνισή σας.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο!

The happy sizes team