4 Ιδέες για να συνδυάσεις το απόλυτο fashion trend του χειμώνα!

Τα τελευταία χρόνια το δερμάτινο ύφασμα έχει έρθει για να μείνει στην βιομηχανία της μόδας. Θα λέγαμε πως έχει καταφέρει να γίνει το must του φθινοπώρου και του χειμώνα. Κάθε γυναίκα που λατρεύει την μόδα σίγουρα διαθέτει έστω και ένα δερμάτινο κομμάτι στην ντουλάπα της. Ιδιαίτερη θέση έχουν τα δερμάτινα κολάν, παντελόνια, φούστες αλλά και τα φορέματα. Εάν έχεις ήδη ένα τέτοιο κομμάτι η θέλεις να αγοράσεις ένα, πάρε ιδέες για το πως θα μπορείς να το συνδυάσεις.

1 Κολάν-Παντελόνι

Εάν θέλεις να επιτυχεις ένα στυλ χαλαρό αλλά και προσεγμένο παράλληλα αυτό που έχεις να κανείς είναι να προσθέσεις στο κολάν σου ένα oversized πουλόβερ. Με το κολάν θα αναδείξεις τα πόδια σου, αλλά το κλειδί για ένα επιτυχημένο look είναι το πουλόβερ που θα κάνει την εμφάνιση σου πιο προσεγμένη και λιγότερο αποκαλυπτική.

2 Παντελόνι.

 Εάν έχεις άγριες διαθέσεις και θέλεις να δείξεις την σκληρή πλευρά σου τότε σου έχω τον τέλειο συνδυασμό. Μπορεί το total leather look να είναι ιδιαίτερο αλλά μην φοβηθείς να το δοκιμάσεις. Και αν θέλεις να μετριάσεις κάπως το στυλιστικό αποτέλεσμα μπορείς να φορέσεις ένα απλό t-shirt η μια λεπτή πλέκτη μπλούζα.

3 Φουστα.

Ο πιο απλός τρόπος για να συνδυάσεις μια δερμάτινη φουστα δεν είναι άλλος φυσικά από το να φορέσεις ένα βαμβακερό t-shirt η και ένα λευκό πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια που είναι πολύ τάση για την φετινή σεζόν. Ένας τέτοιος συνδυασμός σίγουρα είναι ιδανική επιλογή για μια καθημερινή σου εμφάνιση αλλά και για ένα office look.

4 Φόρεμα.

Τα δερμάτινα φορέματα αποτελούν μια chic & rock επιλογή και μπορούν να αποτελέσουν μια εναλλακτική επιλογή αν είσαι λάτρεις των φορεμάτων. Για ένα πιο καλοκαιρινό look μπορείς να το φορέσεις με ένα λεπτό ζιβάγκο η και με ένα πουκάμισο για μια απογευματινή έξοδο.

Αυτές λοιπόν είναι οι ιδέες μας για την πιο hot τάση του φετινού χειμώνα. Ελπίζω να τις ακολουθήσετε και να βρείτε τον συνδυασμό που ταιριάζει περισσότερο στον χαρακτήρα σας.

Stay Happy!!!