5 τρόποι να είσαι κομψή με το puffer jacket σου

Από τα πιο ζεστά πανωφόρια που μπορείς να φορέσεις όταν έχει πολύ κρύο είναι ένα φουσκωτό μπουφάν. Τα puffer jackets σε κρατούν ζεστή, είναι ιδανικά και για βροχερές μέρες και ταιριάζουν με όλα σου τα outfits όχι μόνο με τα athletic σου. Πώς θα τα φορέσεις όμως χωρίς να αισθάνεσαι ότι σου προσδίδουν έξτρα όγκο;

 

Φόρεσε μία ζώνη!

Ακόμη και αν το ίδιο το πανωφόρι σου δεν έχει δική του ζώνη, μπορείς να συνδυάσεις μία ζώνη που θα σου τονίσει την μέση σου δημιουργώντας έτσι πιο sexy καμπύλη στην σιλουέτα σου. Για πιο statement look επίλεξε το χρώμα της ζώνης σου να είναι διαφορετικό από το puffer σου!

 

Διάλεξε ένα πιο κοντό πανωφόρι.

Ένα φουσκωτό πανωφόρι στο ύψος της μέσης δημιουργεί λιγότερο όγκο στο σύνολο της σιλουέτας σου και έτσι δεν είναι απαραίτητο να το συνδυάσεις απαραίτητα με ζώνη για να δημιουργήσεις περισσότερες καμπύλες.

 

Συνδύασε το με slim γραμμές ρούχων.

Ο όγκος που σου δίνει στο πάνω μέρος ένα puffer jacket, μπορεί να εξισορροπήσει ανάλογα με το τι θα φορέσεις στο υπόλοιπο outfit σου. Έτσι λοιπόν, ρούχα που αγκαλιάζουν πιο στενά το σώμα μπορούν να σου χαρίσουν τις sexy καμπύλες που αγαπάς. Leggings, στενές γραμμές σε jeans αλλά και στενές pencil skirts θα συνδυαστούν τέλεια με τα φουσκωτά πανωφόρια σου!

 

Το μαύρο είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή.

Στα ρούχα σου σημασία εκτός από τα υφάσματα σημαντικό ρόλο παίζει φυσικά και το χρώμα στην τελική εικόνα που θα χτίσεις για το outfit σου. Το μαύρο είναι πάντα ένα χρώμα που δημιουργεί πιο slim σιλουέτα σε όλους τους σωματότυπους και φυσικά βοηθάει πολύ και σε curve και plus size σώματα. Είναι επίσης ένα χρώμα που σε πανωφόρι πηγαίνει με τα περισσότερα ρούχα σου και μπορεί να φορεθεί με πολλά στυλ και να τα ολοκληρώσει.

Φόρεσέ το puffer σου με λίγο τακούνι!

Ποιος είπε ότι τα φουσκωτά πανωφόρια συνδυάζονται μόνο με athleisure looks; Ίσα ίσα, όταν δημιουργείς έξτρα όγκο στο πάνω μέρος του σώματός σου, δώσε ύψος στα πόδια σου για ένα πιο ισορροπημένο look. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις stilettos. Μία μπότα με μεσαίου ύψους τακούνι θα ολοκληρώσει τέλεια ένα streetwear look και θα σου χαρίσει τη θηλυκότητα που επιθυμείς!