7 κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις στις φετινές εκπτώσεις

Τέλη Ιανουαρίου αλλά ακόμα οι εκπτώσεις κρατάνε γερά , με μοναδικά κομμάτια που δεν πρέπει να χάσεις!

Παρακάτω σου προτείνουμε κάποια must have κομμάτια από την συλλογή μας!

 

Ημίπαλτο για τις βραδινές εξορμήσεις!

Σε μαύρο/ασημί και μαύρο/πράσινο ένα πανωφόρι που δεν συναντάς συχνά! Είναι μοναδικό κομμάτι το οποίο συνδυάζεται πολύ εύκολα με φορέματα αλλά και παντελόνια

Παντελόνι καμπάνα με σκίσιμο

Ένα παντελόνι passe-partout με υπέροχο fit, που αγκαλιάζει υπέροχα τις καμπύλες σου! Σε μαύρο αλλά και σε βιολετί για πιο χρωματιστές εμφανίσεις! Φοριέται από το πρωί με sneakers και  πουλόβερ έως και το βράδυ με πέδιλο και ένα τοπ!

Φούστα γκοφρέ

Μια φούστα σε εκπληκτικά χρώματα! Άνετη για όλη την ημέρα ! Δημιούργησε look που θα ξεχωρίσουν!

Μπλούζα κρουαζέ

Σε διαφορετικά pattern όπως φλοράλ και πουά τα οποία κάνουν upgrade το σύνολο σου! Το κόψιμο της μπλούζας κολακεύει το σώμα! Ένα κομμάτι που δεν πρέπει να χάσεις!

Εμπριμέ φόρεμα με δέσιμο στην μέση

Το φόρεμα αυτό είναι που σε βγάζει από την δύσκολη θέση, όταν δεν ξέρεις τι να φορέσεις! Είναι άνετο, ελαστικό και το fit του άκρως κολακευτικό! Σε πολλά σχέδια για κάθε στιλ!

Καρό γιλέκο ή κάπα!

Κλασικό καρό αλλά μοντέρνα κοψίματα! Καρό γιλέκο και καρό κάπα που δεν πρέπει να τα χάσεις! Δίνουν στιλ και άποψη στην εμφάνιση σου! Απλά φόρεσε τα πάνω από το πανοφώρι σου! Τόσο απλά και εύκολα!

Velvet ολόσωμη φόρμα

Μοναδική ολόσωμη φόρμα για τις βραδινές επίσημες εξόδους σου! Σε φαρδιά γραμμή για να ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο! Με ζώνη για να τονίζει την μέση!

Επισκέψου το www.happysizes.gr  για να βρεις και άλλα κομμάτια έως και -60%.

 

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό χαμόγελο σου!