Αμάνικο! Το απόλυτο item της σεζόν!

Σεπτέμβριος μήνας και δεν ξέρεις τι να φορέσεις καθώς ο καιρός από εδώ και πέρα μας ξεγελάει και να μας μπερδεύει. Τα πρωινά και βραδινά looks απαιτούν πανωφόρι. Μπορείς να επιλέξεις ένα denim jacket ή ένα bomber αλλά η σημερινή μας πρόταση για σένα είναι το αμάνικο πανωφόρι.

                                Τα αμάνικα μπουφάν!

Θα ξεκινήσουμε με το γνωστό σε όλους αμάνικο μπουφάν. Ένα κομμάτι που διαθέτουν στην ντουλάπα τους οι περισσότερες γυναίκες αφού συνδυάζεται εύκολα και μπορεί να συμπληρώσει χωρίς κάθε εμφάνιση. Δεν βαραίνει το σώμα, βοηθάει στην ελευθερία κινήσεων ενώ και κρατάει το σώμα σε μια πιο ζεστή θερμοκρασία.

Τα αμάνικα ποικίλουν σε είδος, μήκος και αποχρώσεις. Για σένα που θέλεις να το χρησιμοποιείς στις πιο χαλαρές σου στιγμές, σε έναν περίπατο, σε έναν χαλαρό καφέ, στο γυμναστήριο, είναι ότι πρέπει για το πιο στιλάτο αλλά και χαλαρό look. Οι επιλογές που έχεις είναι αρκετές. Μακρύ, κοντό, μεσάτο, με κουκούλα ,είναι κάποιες από αυτές και πάντα ανάλογα με το στυλ και τις ανάγκες σου μπορείς να διαλέξεις το κατάλληλο χρώμα και κόψιμο. Τα αμάνικα μπουφάν συνήθως συμπληρώνουν casual outfits και ταιριάζουν με φούτερ, ζακέτες, φόρμες κ.α. Τους πιο κρύους μήνες μπορείς να το φορέσεις πάνω από το jacket για να είσαι πιο ζεστή.


Αμάνικα μπουφάν

                           Αμάνικη ζακέτα ή καζάκα!

Μια άλλη ιδιαίτερη πρόταση είναι η ζακέτα ή καζάκα , κομμάτια που επίσης συμπληρώνουν ένα ντύσιμο και δίνουν κομψότητα. Μια αμάνικη μακριά ζακέτα αποτελεί κομμάτι-κλειδί για να κάνεις styling με την τεχνική του layering. Η τεχνική αυτή , είναι αγαπημένη στους fashionistas αφού «παίζουν» με τα διάφορα μήκη δημιουργώντας ιδιαίτερο στυλ.

Για μια casual εμφάνιση προτείνουμε αμάνικη ζακέτα σε συνδυασμό με ένα jean παντελόνι, T-shirt, ακόμη κι ένα δερμάτινο jacket σε μέρες με περισσότερο κρύο.

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο θηλυκό, βάλε την αγαπημένη σου φούστα ή το δερμάτινο παντελόνι σου με ένα πουκάμισο και την αμάνικη ζακέτα σου με λεπτή πλέξη. 

Αμάνικη ζακέτα

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο! 

The happy sizes team