Athleisure looks!  Η άνετη καθημερινότητα μας

Και ναι ..μπήκαμε για τα καλά στο φθινόπωρο! Για κάποιους αυτό μπορεί να σημαίνει την επιστροφή στα θρανία ενώ για κάποιούς άλλους επιστροφή στη καθημερινότητα, τις υποχρεώσεις και την σκληρή δουλειά! Κάθε νέα αρχή φαντάζει δύσκολη γι αυτό ψάχνουμε τρόπους να την κάνουμε πιο άνετη ξεκινώντας με την φροντίδα του εαυτού μας. Τα ρούχα που επιλέγουμε καθημερινά καθώς και το πώς αισθανόμαστε μέσα σε αυτά, τί άνεση μας προσφέρουν και πόσο κολακευτικά και in είναι παίζουν σημαντικό ρόλο. Ωραία τα σακάκια, τα τζιν και οι γόβες, αλλά μπορούμε να δημιουργήσουμε στιλάτα outfits  χρησιμοποιώντας μια άλλη τάση…Το athletic style!

      Ένα αθλητικό outfit δε προορίζεται μονάχα για το γυμναστήριο! Για σένα που συχνάζεις βέβαια εκεί, γνωρίζεις πολύ καλά πόσο σημαντική είναι η ελευθερία κινήσεων και η άνεση. Ένα κολάν, ένα T-shirt και ένα αθλητικό μπουστάκι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να κάνεις με άνεση την γυμναστική σου

 Για σένα που θες να πας μια βόλτα, έναν περίπατο ή για έναν καφέ , ένα σινεμά ..μπορείς επίσης να επιλέξεις αθλητικό outfit. Είτε προτιμάς prints, είτε μονοχρωμία οι επιλογές σου είναι πολλές και μπορείς να κάνεις ακόμα πιο ενδιαφέρον το outfit σου ανάλογα με το πανωφόρι και τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις. Πιο συγκεκριμένα ένα αθλητικό ντύσιμο μπορεί να αλλάξει μορφή πολύ εύκολα βάζοντας πάνω από το αθλητικό σετ ένα jean jacket ή ακόμη και το αγαπημένο σου δερμάτινο jacket που είναι must κομμάτι για αυτήν την περίοδο.

Άλλη επιλογή που μπορείς να υιοθετήσεις την οποία βλέπουμε συχνά από τις πιο γνωστές fashionistas και influencers είναι να συνδυάσεις athletic outfit με το αγαπημένο σου μακρύ παλτό και την αγαπημένη σου τσάντα.

   Αν σου αρέσει να τολμάς και να πειραματίζεσαι πάνω σε διαφορετικά στυλ σου προτείνουμε να βάλεις το αθλητικό σου κολάν, το pullover σου και να το αρβυλάκι σου που περίμενες πως και πως να έρθει η εποχή του να το βάλεις.

    Το αθλητικό look δεν ταυτίζεται ένα γρήγορο ντύσιμο ή μόνο με την άσκηση. Ίσα ίσα, μπορούμε να επενδύσουμε πάνω σε μια τέτοια κομμάτια και να τα εντάξουμε στην καθημερινότητα μας έτσι έχουμε την άνεση που επιθυμούμε αλλά και μια άλλη πινελιά για εξόδους μας.

Μέχρι το επόμενο blog post, stay happy, αγάπησε τον εαυτό σου και φόρα το πιο γλυκό σου χαμόγελο! 

The happy sizes team