Αγαπημένα athletic looks για να "γοητεύσετε" την καθημερινότητά σας!

Χτυπάει το ξυπνητήρι. Τρέχεις να μαζέψεις το σπίτι, τρέχεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις, τρέχεις να φροντίσεις τα παιδιά, τρέχεις στην δουλειά, τρέχεις να βγεις με φίλους, τρέχεις να γυρίσεις σπίτι… Και μέσα στην καθημερινότητα που «τρέχει» αναρωτιέσαι αν υπάρχει χρόνος να αναδείξεις την λαμπερή πλευρά σου. Τα Happy Sizes έχουν την απάντηση και είναι εδώ για να σου δείξουν πως κάθε στιγμή, ακόμα και η πιο απαιτητική, μπορεί να γίνει η στιγμή σου! Κι αν δεν είσαι σίγουρη πώς να συνδυάσεις την άνεση και την λάμψη, τότε εμπνεύσου από μερικές αγαπημένες μας celebrities!

Η Eva Longoria επιλέγει για τις βόλτες της με το αγαπημένο της κατοικίδιο μία άνετη μαύρη φόρμα με τσέπες, συνδυάζοντάς το με άσπρο t-shirt και μία αθλητική ζακέτα στις αποχρώσεις του γκρι με άσπρες λεπτομέρειες.

Athleic Collection Μαύρο athletic παντελόνι με κορδόνι Μαύρη μακριά training ζακέτα


Η Ashley Graham, στο δρόμο για ψώνια, επιλέγει ένα μαύρο κολάν με διαφάνειες στα γόνατα και στο κάτω μέρος, ενώ το συνδυάζει με αμάνικο athletic top.

Athletic Collection Μαύρο αθλητικό κολάν με διαφάνεια στο γόνατο Active αμάνικη μπλούζα με Χ στην πλάτη


Η Khloe Kardashian όταν επισκέπτεται το γυμναστήριο διαλέγει ένα κάπρι κολάν στο χρώμα του γκρι, συνδυάζοντάς το με γκρι t-shirt και μαύρη φούτερ με τύπωμα.

Athletic Collection Training t-shirt σε μαύρο χρώμα Μαύρο αθλητικό κολάν με διαφάνεια στους μηρούς


Η Demi Lovato προτιμάει για τις βόλτες με τους φίλους της και το σκυλάκι ένα μαύρο κολάν με top σε πετρόλ χρώμα, καθώς και μία ζακέτα, κατάλληλη για αθλητικές εμφανίσεις!

Athletic Collecction Διπλή ελαστική αθλητική μπλούζα σε μαύρο και πετρόλ χρώμα Μαύρο κολάν με πράσινες φάσες


Η Adele στην βόλτα με το παιδί της και τον σύντροφό της επέλεξε ένα casual look με αθλητική εμφάνιση στο χρώμα του μαύρου, φορώντας μία μαύρη ελαστική φόρμα, όπως επίσης και ένα μακρυμάνικο athletic μπλουζάκι!

Athletic Collecction Αθλητικό αντιανεμικό σε μαύρο χρώμα Ελαστικό μαύρο athletic παντελόνι με λευκές ρίγες

 

Μερικές φορές, πράγματι η καθημερινότητα μπορεί να γίνει πολύ απαιτητική. Υπάρχουν, όμως, outfits που μπορούν να σας προσφέρουν άνεση και λάμψη ακόμα και εκείνες τις στιγμές! Διαλέξτε την athletic εμφάνισή σας και «τρέξτε» άνετα στις υποχρεώσεις σας!

Smile and Stay Happy